Lifestyle

Fogadd meg, hogy fitt leszel az új évben és NYERJ egy hónapra alkalmas Sportkártya belépőt!

lose-weight-college-nyito

Szerintem az év eleje mindenkinek nagy fogadalmakkal indul, legalábbis törekszünk, hogy az előző évben elmaradt teendőinket, rangsoroljuk, bepótoljuk, újragondoljuk. Úgy gondolom, hogy a sport szinte minden esetben benne van valamilyen formában a fogadalmainkban, például:

  • “Mostantól hetente kétszer-háromszor eljárok sportolni.”
  • “Beiktatom a rendszeres edzéseket a napirendembe!”
  • “Jobban oda fogok figyelni az étkezésemre!”

Tudom, hogy még csak most jönnek az ünnepi lakomák, de arra gondoltam, hogy már most érdemes egy kicsit előre tekintenünk és szemügyre venni a legújabb mozgásformákat, melyek a 2017-es új kedvencei lesznek:

Woman doing yoga at spa

Az Aviva torna a hormonegyensúly helyreállítására és a hormonháztartással összefüggő problémák kezelésére tökéletes. Ha kellő rendszerességgel végezzük, akkor enyhíteni tudjuk a menstruációs görcsöket, beállíthatjuk a ciklusunkat, illetve elősegíthetjük vele a peteérést is. Nem kizárólag nőknek ajánlják, hatása a férfiaknál sem marad el, családtervezéskor például nagyon ajánlott. IDE KATTINTVA láthatod, hogy hol tudod kipróbálni!:)

zantaigeriHa rajongsz a küzdősportokért, akkor érdemes elmenned egy ZenTaigeri órára, mely a kiokushi karate és a thai box ötvözékéből született, egyszerre edzi a tested és a szellemed. Tulajdonképpen egy önvédelemre alkalmas fitness stílus, melynek technikái úgy lettek összeválogatva, hogy nemcsak zsírt égethetünk vele, hanem formálja az alakunkat és emellett szálkásít is! Próbáld ki ezt az edzést ITT! 

pound-fitnesaHa szereted a zenét, a dobolást és a fitneszt, akkor a Pound Fit-et Neked találták ki. Ezt az edzésformát két női dobos fejlesztette ki, a dobolás mozdulatait ötvözték intenzív fitneszgyakorlatokkal. Az órákon könnyű “dobverőkkel” felszerelkezve kell végezni a gyakorlatokat és ki lehet engedni a gőzt, bele lehet adni apait-anyait…:)

Lilli Muhleisen

Az Aerial Silk egy sokak számára vonzó mozgásforma, a légtorna egyik válfaja. A látványos elemek, nőies mozdulatok magasabb szintű erőlétet és hajlékonyságot igényelnek, sőt azóra végén személyre szabott nyújtási feladatokat adnak az edzők. A mozgásokat testre tekert selyem szalagon kell végezni, akrobatikus elemek és a saját testsúly áthelyezésének ötvözésével. Az edzések 75 perc időtartamúak, melyek bemelegítésből, nyújtásból, erősítésből és trükkök, koreográfiák elsajátításából állnak a különböző edzettségi szinteknek megfelelően. Ha szívesen kipróbálnád, akkor itt tudod megtenni!

cardiobalett

Egy izgalmas és rendkívül hatékony mozgásforma érkezett a fitnesz világába, ami nem más, mint a Cardiobalett. Ez az óra a balett alapelemeire épül, de dinamikus mozgássorozat jellemzi, melyhez pörgős zene nyújt segítséget. A sokszínű, felcserélhető lépések és kombinációk elsajátítása folyamatos kihívást nyújt a vendégek számára, de választható Classic – ami falra erősített balettrúd mellett történik – illetve Balance változata is – kevésbé helyhez kötött és rögzítetlen rúddal történik. Nézd meg IDE kattintva, hogy hol tudod kipróbálni!

A sportolást rengeteg helyen és bérlettel lehet végezni, de azt gondolom, hogyha szereted a változatos edzéseket, akkor érdemes a SPORTKÁRTYA előnyeit is figyelembe venned, amivel akár 400 létesítményben is sportolhatsz felváltva egy átlagos, havi bérlet áráért. Többféle csomag közül lehet választani, érdemes megnézni, hogy hol és milyen mozgásformát próbálnának ki és annak alapján megrendelni a szolgáltatás.

img_6970-kicsi-logo

Szeretnélek én is motiválni Titeket a mozgásra, ezért az egyik olvasóm NYERHET egy 1 hónapos omega Sportkártyát, amihez csak a következőket kell tenni:

1.LÁJKOLD és OSZD MEG a posztomat!

2.ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben a Sportkártya oldaláról – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy Te melyik elfogadóhelyet választod a sportoláshoz!

3.IZGULJ, hogy Te legyél a szerencsés!:)