Szépségápolás

FOREO x Dr Irena Eris

Európa két vezető szépségápolási márkája, a svéd beauty-tech forradalmár, a FOREO, valamint a professzionális kozmetikumokat gyártó lengyel Dr Irena Eris összefogott, hogy elhozza a “tudomány szépségét” a magyar piacra. Ez az innovatív együttműködés a bőrápolás szerelmeseinek szól, akik most egyedülálló módon megtapasztalhatják mindkét világ legjobbját.

The Beauty of Science

A „The Beauty of Science” kifejezés azt a gondolatot testesíti meg, hogy a tudományos elvek és technológiák képesek feltárni a világ természetes, lenyűgöző és esztétikus oldalait. A FOREO és a Dr Irena Eris is ezt az elvet vallja a szépségiparban. A FOREO olyan innovatív bőrápolási eszközeiről ismert, mint a FOREO BEAR, amely a legmodernebb technológiát ötvözi a bőrápolással, ezzel szemléltetve, hogy a tudomány miként javíthatja és fiatalíthatja bőrünket. A Dr Irena Eris egy elismert szépségápolási márka, amely tudományos alapokon nyugvó, hatékony és luxus bőrápolási termékeiről ismert. Mindkét márka a tudományos fejlesztések révén varázsolja egészségessé és ragyogóvá a bőrt; és hozza el a tudomány és szépség erejét a nagyközönség számára.

A Dr Irena Eris Institute Solutions Y-LIFTING Oval Modeling Uplift SPF 20 nappali krém egy forradalmi kozmetikum, amely átalakítja a bőrápolási rutint. A Dr. Irena Eris Intézet által kifejlesztett krém a természetesen telt és sima bőr kulcsát kínálja. Már egyetlen használat láthatóan feszesebb és fiatalosabb arcbőrt eredményez. A termék innovatív összetevője, a szabadalmaztatott Lift Structure komplex helyreállítja a bőr rugalmasságát és ragyogását. Használatával csökkennek a finom vonalak és ráncok, miközben élénk, fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Az SPF 20-as fényvédő krém alapvető fényvédelmet biztosít, megvédi bőrt a káros UV-sugaraktól és a környezeti stresszhatásoktól, így tökéletes all-in-one megoldást jelent a mindennapi bőrápolásban.

A FOREO BEAR egy úttörő mikroáramos készülék, amelyet otthoni bőrfeszesítésre és -fiatalításra terveztek. Ez az innovatív bőrápolási eszköz a mikroáram-technológia 5 intenzitását és a T-Sonic pulzációk erejét használja fel az öregedés látható jeleinek kezelésére. Alacsony szintű elektromos áramot alkalmaz a bőrön, stimulálja az arcizmokat, ezáltal feszesebb és kontúrosabb megjelenést eredményez. Hatékonysága különösen jól látható az olyan érzékeny bőrfelületeken, mint például a homlok, a szem- és a száj környéke, ahol az idő múlása elsőként hagy jeleket. A T-Sonic pulzálások segítik a bőrápolási termékek hatékonyabb felszívódását, fokozzák a vérkeringést és serkentik a nyirokelvezetést, így javítják a bőr textúráját és visszaadják természetes ragyogását. A készülék praktikus választás azok számára is, akik a rendszeres professzionális kezeléseket mellőzve keresnek megoldást a bőrfiatalításra, hiszen kialakítása rendkívül felhasználóbarát és otthon is könnyen alkalmazható.

A “The Beauty of Science” együttműködés elérhető a Douglas webáruházában.

___