Szépségápolás

Forradalmi szájüregápolás a FOREO ISSA mini 3 fogkefékkel

Egy szép mosoly aranyat ér mondja a mondás, ami valóban igaz. Az első benyomás mindig meghatározó egy találkozásnál és bizony a hajunk, a bőrünk és a fogaink állapota is sokat elárul rólunk. A fogunk ápolása amilyen egyszerűnek tűnik, olyan összetett, hiszen több tényező is szerepet játszhat a hatékony tisztításában. Most egy olyan fogkefét szeretnék Nektek bemutatni, melynek a segítségével új szintre emelhetjük a fogápolási rutinunkat.

Emeled Te is új szintre a fogápolási rutinodat!

Nekem nagyon érzékenyek a fogaim és az ínyem is, ezért fokozottan kell figyelnem a megfelelő fogkefék használatára, így esett a választásom erre a FOREO ISSA mini 3 fogkefére. A terméket eredetileg nagyobb korú gyermekeknek tervezték, de a szájüregem mérete miatt nekem pont tökéletes. Sajnos a nagyobb fejű fogkefékkel nem tudtam elég alapos eredményeket elérni a hátsó részeknél, a bölcsességfogam körül. Szóval több szempontot is figyelembe vettem a választásnál és szeretném Veletek megosztani a miértekre kapott válaszaimat.

A teljes szájüreget forradalmi módon ápolja

Az ISSA mini 3 egy olyan eszköz, mely a teljes szájüreget forradalmi módon ápolja. Gyengéden, ugyanakkor eredményesen tisztítja a fogakat, fogínyt, a szájüregfalat és a nyelvet. A Sonic Pulse™ technológiájának köszönhetően 30%-kal több foglepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe, ezáltal összességében akár 140%-kal javítja a szájhigiéniát. Összegyűjtöttem Nektek azokat a tulajdonságait, melyektől igazán egyedülállóak:

  • biztosítja a teljes szájüreg komplex ápolását
  • gyengéden masszírozza a fogínyt
  • lágy szilikonsörtéi hatékonyan segítik a fogíny visszahúzódás és a fogérzékenység megelőzését
  • rendszeres használatával fehérebb fogakat kaphatunk
  • olyan parodontális problémák kezelésére is ideális, mint az irritált illetve vörös fogíny
  • elegáns és karcsú dizájna igazi ékszer a fürdőszobában

Használata rendkívül egyszerű, a megszokott módon kell a fogkrémet rátenni, majd bekapcsolni. Nagyjából 2 percig érdemes tisztítani a fogakat, ugyanúgy, mint, ahogyan a kézi fogkefével szoktuk. Tetszik a készülékben, hogy 30 másodpercenként figyelmeztet, így 4 részre oszthatjuk a mosási fázisokat. A fogmosás mellett a szájüreg ápolásának befejezéséhez alkalmazzuk a hátoldalán lévő nyelv- és szájüregfal-tisztítót, hogy teljes mértékben kiűzzűk a nem kívánatos szennyeződéseket. Rendkívül tartós akkumulátorjának köszönhetően egy feltöltéssel akár 365 használatra is képes és a készülék lemerülését LED lámpa jelzi, így nem fogjuk elfelejteni a töltést sem. A fogkefe praktikus csomagolásának köszönhetően utazáshoz is biztonságosan magunkkal vihetjük és természetesen a kádban is használhatjuk, mert 100%-ban vízálló. Nekem nagyon bevált, próbáljátok ki Ti is!:)

___