Lifestyle

Forrásvízben tisztított kávé?

Egy újabb Limited Edition kávét mutatott be a Nespresso, melyet gondosan válogatva, kézzel szüretelnek Costa Rica felföldi ültetvényein, majd 12 órán át 65-70 fokos természetes termálvízben áztatják. Az egyedülálló feldolgozási mód során az ásványi anyagok teljesen átitatják az Arabica kávébabokat, felerősítve azok finomabb karakterjegyeit – így alakul ki a kávé kiegyensúlyozott, malátás, édeskésen gabonás ízvilága.

A Master Origin Costa Rica őrlemény a Master Origin kávékollekció része; amely olyan kávékból készül, amelyek különleges helyeken teremnek, például Szumátra hegyvidéki erdőségeiben vagy Nicaragua magasan fekvő völgyeiben. Az állandó kollekcióban kínált öt kávé felfedezése és feldolgozása már önmagában is egy-egy izgalmas történet – úgyhogy csak dőlj hátra kényelmesen, és hagyd, hogy a kávé íze és illata magával ragadja a képzeletedet!

A fenti újdonság már 2019.március 4-től kezdve korlátozott időn át világszerte kapható a Nespresso Boutique-okban, valamint megrendelhető online a www.nespresso.com honlapján. Próbáld ki!:)