Gyerek

FUNIMALS – Pezsgős kalandok a fürdőszobában

A mi fürdőszobánkban már pezsegnek a FUNIMALS fürdőgolyók, melyek több szempontból is egyedülállóan töltik meg élettel a kádunkat és varázsolják különlegessé a gyerekek mindennapjait.

Gyűjtsétek össze mind a 15 kis barátot!

Ezek a 97%-ban természtes összetevőket tartalmazó fürdőgolyók minden felnőtt és gyerek számára garantált élményt biztosítanak az esti fürdés közben és utána is. A fürdőgolyók 15 féle gyűjthető állatkát rejtenek, melyeket a pezsgés élménye után pillanathatnak meg a gyerekek. Liliék minden este alig várják, hogy újabb kis baráttal bővüljön a repetoárjuk.

Lénus kis kedvencei

A gyűjthető állatkákkal a fürdőszobán kívül is szuperül eljátszhatnak a gyerekek, mi még a kirándulásainkra is magunkkal visszük őket, hogy senki ne maradjon le az önfeledt kalandokról. A játék élménye mellett fontos megemlítenem, hogy a fürdőgolyók 6 féle különböző aroma funkcióval is biztosítják a kellemes fürdőzést, mint például lázcsillapítás, immunerősítés vagy éppen alvást segítő aromák. A FUNIMALS fürdőgolyók megteremtik a kellő egyensúlyt, melynek következtében tisztítanak, ápolnak és védik az érzékeny bőrt. A termékek hosszan tartó pezsgés mellett megszinezik a vizet, de fürdés után nagyon könnyen tisztítható a kád, így nem kell aggódni kedves Anyukák, hogy az egész fürdőszobát újra kell suvickolni.

Lili órákat játszik a kis barátaival a fürdőkádban

A lányaimat már elvarázsolták ezek a csúcsszuper fürdőgolyók és a kedves kis új barátaik, remélem, hogy Ti is imádni fogjátok őket! Most egy fotópályázaton Ti is megmutathatjátok a kedvenc kis barátaitokat, amivel szuper Funimals ajándékcsomagot nyerhettek, gyertek kreatívkodni!

Gyertek kreatívkodni!

A termékek elérhetőek a www.funimalsshop.eu webshopjában, illetve a Régió Játék és az illatszeronline.hu oldalán. Próbáljátok ki Ti is ezt a különleges fürdőélményt, egy kis extra meglepetéssel!:)

Most egy szuper nyereményjátékot is hoztam Nektek, ahol egy Funimals ajándékcsomagot nyerhettek, benne az összes fürdőgolyóval és egy kis extra meglepetéssel. Ehhez nem kell mást tennetek, mint:

1.Kövessétek be a Funimals Hungary és az ilovemom.blog.hu instagram oldalát.

2.Taggeljétek be a poszt alá kommentben egy barátnőtöket, akinek szívesen ajánlanátok ezeket a szuper fürdőgolyókat.

3.Izguljatok, hogy Ti legyetek a szerencsés nyertesek!

____