Gyerek, Lifestyle

Fyrklövern – Skandináv dizájn és szenvedély

Fyrklövern

A karácsony közeledtével mindenki lelkesen készülődik az év egyik legszebb ünnepére. Meseszép dekorációkkal árasztjuk el az otthonunkat és keressük a legtökéletesebb ajándékokat a szeretteinek. Az ünnepi asztalról sem szabad megfeledkeznünk, ami szintén az egyik fénypontja a családi összejövetleknek. A díszítéshez és a meglepetésekhez is szívből ajánlom Nektek a Fyrklövern márka termékeit, akik már több, mint 40 éves múltra visszatkeintő családi vállalkozásként működnek. Szenvedélyük a svédországi Malmöből indult, majd számos más ország szívbe is beköltözött a skandináv dizájn iránti vágyódás. Így nem csupán Svédországban és Magyarországon működnek, hanem Norvégiában, Dániában, Finnországban és Lengyelországban is. Nekem a Disney kollekció az egyik nagy kedvencem, elképesztően cukik, de érdemes még szemezgetnetek a webshopjukból!:)

Fyrklövern
A lányaimat ezekkel a cukiságokkal fogom meglepni.

Íme 7 egyediség, amiért valóban különlegesek:

  1. A Fyrklövern termékeit kizárólag rajtuk keresztül tudjátok megvásárolni, így a szigorú ellenőrzési folyamatoknak köszönhetően biztosíthaták számunkra a legmagasabb minőséget. A teljes fejlesztési folyamat elejétől a végéig közreműködnek, hogy megfeleljenek az igényeknek és szükséges követelményeknek.
  2. Termékeik kifejlesztése során a kifinomult szépség, a funkcionalitás és a különleges formatervezés ízléses együttesét ismert művészek, neves divattervezők és gyártók biztosítják. Együttműködő partnereik többek között a Bernadotte International, Lapponia, Orrefors, Goebel, Magnor, Vallila Interior, Orrefors Glasbruk, Disney, Kosta Boda, Iittala, Herend, Porsgrund és a Royal Copenhagen.
  3. Termékeik skandináv vezető művészekkel, tervezőkkel és alkotókkal folytatott együttműködés, valamint a klasszikus és az innovatív dizájn egyesülésének eredményeként jöttek létre. Dolgoztak már közösen Lars Wallinnal, Micael Bindefelddel, Maria Montazamival, Dyrberg / Kernel, Åsa Götanderrel, Lars Carlssonnal és Finn Schjøll-lel.
  4. Figyelmet fordítanak a fenntartható termelésre mind az anyagválasztás, mind pedig a környezetkímélő gyártási folyamatok megválasztásában. Például a felhasznált kőanyagot Portugália egyik vezető kőgyárában állítják elő, melyek méreganyagtól mentesek, és mindemellett helyben bányásszák őket. A gyártás során szükséges vizet újrafelhasználják, a felesleget valamint a sérült termékeket újrahasznosítják, továbbá szoros figyelemmel kísérik a fogyasztást, mind az áram mind pedig a gáz tekintetében.
  5. Termékeik nem érhetőek el közvetítőkön vagy más üzleteken keresztül, így általuk a legkiválóbb minőséget és árat tudják biztosítani a vásárlóknak.
  6. Otthonról, biztonságosan megrendelhetjük a termékeket az online áruházukon keresztül.
  7. Szakértőik személyreszabott szolgáltatást kínálnak, és megosztják az asztalterítéssel kapcsolatos tudásukat, készségüket. Naponta kínálnak tippeket, ötleteket, recepteket és inspirációt az egész családnak nem csupán egy gyönyörű terítékhez, hanem olyan pillanatokhoz is, amelykre biztosan emlékezni fogunk. Ötleteket adnak évszakoknak, és alkalmaknak megfelelően, mely által emelhetjük az összejövetelek hangulatát.
Fyrklövern
Fyrklövern
Fyrklövern
Fyrklövern
Fyrklövern

__