Gyerek

Gyerek hálózsákok akár 130 cm-ig!

Szinte minden éjszaka többször fel kell kelnem és betakarnom a nagylányunkat, akinek már teljesen kihülnek a végtagjai mire odaérek és feleszmélek. Már régóta elhatároztam, hogy ennek véget vetek, egyrészt azért mert nem szeretném, hogyha emiatt beteg lenne, másrészt azért, mert a nemalvás nagyon kimerítő.

Addig keresgéltem a neten, amíg rá nem a Nobile hálózsákjaira, ahol végre 130cm-es hosszúságban is kaphatóak ilyen termékek. Hálózsákjaik 100% pamutvászon anyagból és 100% poliészter töltettel készülnek. Rengeteg anyag közül válogathatunk a webshopjukban, négy méretben rendelhetőek 0 – 6 hó, 6 – 18 hó, 12 – 36 hó, 3 – 6 év, emellet a  vastagságnál is három féle közül választhatunk – tavaszi/őszi, nyári és téli. Ezeket a helyes darabokat kézzel varrják, így minden egyes öltés szeretettel készül. Csúcsszuper táblázatok segítségével lehet kiválasztani a megfelelő méretet, így biztosan nem tudunk hibázni.


A hálózsákok mellett baba- és gyerekszoba termékeket és dekorációkat is találhatunk a portfóliójukban, nagyon ötletesek a különböző alakzatú formapárnák (nekünk unikornisos van), a kedves karácsonyi dekorációk, a hálózsákokkal ugyanolyan mintában kapható zászlófüzérek, a bojt papír girlandok, a dizájnos filc- és cérna képek, illetve a hulló papír girlandok is. Ezek közül a termékek közül akár ajándékcsomag formájában is válogathattok, ami szerintem egy kedves meglepetés újszülötteknek vagy akár babaváró bulira.

Iratkozzatok fel a Nobile hírlevelére vagy kövessétek a facebook oldalukat, ahol folyamatosan értesülhettek az újdonságaikról. Minden hónapban találkozhattok akciós termékkel, decemberben az unikornisos párna például 5490 Ft helyett 2890 Ft. Köszönjük Rózsának, a márka alapítójának ezeket a szuper termékeket!:)