Gyerek

GyereKi! – nyárzáró fesztivál Velencén

Az augusztus általában a családoké, sokan ilyenkorra időzítik a nyaralásukat, hiszen az iskola és az óvoda is szünetel ebben az időszakban. Nem véletlen, hogy a dm is ezt az időpontot szemelte ki az első alkalommal megrendezésre kerülő GyereKI! nyárzáró fezstiváljának! Augusztus 26-27.-én kicsik és nagyok együtt szórakozhatnak a város megújult sétányának közelében, a friss levegőn, 10.00-21-00 óráig, ahol a színvonalas szórakozás mellett a kultúra, az egészséges életmód és a sport is kiemelt szerepet kap majd.

12 helyszínen, izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal várnak a szervezők mindenkit, lesznek koncertek, gyermekszínházi előadások, kézműves foglalkozások, a látogatók beleshetnek a filmkészítés kulisszatitkaiba is, valamint ügyességüket is tesztelhetik a Kresz-parkban. A kicsikről baba-mama paradicsom gondoskodik, a nagyobbakat egzotikus világokba kalauzolja az Emirátes, a lányok együtt szépülhetnek az anyukákkal, a fiúk pedig kalandozhatnak az apukákkal, és amíg a gyerekek sportvetélkedőn mérik össze tudásukat és erejüket, a szülők pihenhetnek a kényelem szigetén.

A fesztiválnak a Velence Resort & Spa területe ad otthont, amelynek vendégei 3-4 perc sétával érhetik el a helyszínt, valamint Velence városa kiemelt figyelmet fordít az elegendő, ingyenes parkolóhely biztosítására is. A jegyek megvásárolhatók elővételben a Broadway jegyirodában és www.broadway.hu weboldalon, valamint a www.jegy.hu és az Interticket online jegyértékesítő rendszeren keresztül. A szervezők helyszíni értékesítést is terveznek, az elővételben értékesített jegyek számától függően.

JEGYÁRAK:  Felnőtt – 1 500 Ft, Gyermek/nyugdíjas – 500 Ft