Szépségápolás

Gyönyörű újdonságokkal bővült az IsaDora tavaszi kollekciója!

Az IsaDora tavaszi újdonságaival megint nem tudok betelni! Mindig azt gondolom, hogy a meglévő sminktermékeken túl már nem fognak újjat mutatni, de ezt szerencsére sikerül megcáfolni. Nézzétek meg, hogy ebben a hónapban milyen szuper újdonságokkal bővült az IsaDora kollekciója:

A Big Bold (5490 Ft) vízálló, rétegezhető szempillaspirállal szuperdús szempillákat varázsolhatsz magadnak. Krémes formulájának köszönhetően szépen elválasztott szempillákat eredményez a használata, ahogy azt a klasszikus Big Bold szempillaspiráloknál már megszokhattuk.

A Sunset Glow kollekció már igencsak nyáridéző újdonságokat tartalmaz, mely 2018-ban is a meleg bronzos árnyalatok, az aranyló fények és a ragyogó finis körül forog, idén mindez fémes csillogással kombinálva. A lemenő Nap finom ragyogása az arcon, a testen, az ajkakon és a körmön is visszaköszön majd!

A Face Glow Bronzing Wheel bronzer- és highlighter paletta (10.990 Ft) az egészségesen fénylő, napbarnította börhöz hasonló megjelenést kölcsönöz viselőjének! Az arcon és az egész testen használható, így egységes megjelenést tudunk készíteni magunknak.

A Glow Drops Face&Body folyékony highlighter cseppek (7990 Ft) gyöngyház pigmentekkel teszik ellenállhatatlanná a sminkünket, melyeket szintén az egész testen használhatunk.

A smink nem teljes egy szép szájfény nélkül, amihez az új kollekcióban a Liquid Lip Glow (4800 Ft) nyújt segítséget, mely 3D szikrázó hatású, nedves finist kölcsönöz az ajkaknak. Optikailag teltebbé varázsolja a szánkat, miközben aloe vera tartalmának köszönhetően hidratáló, bőrnyugtató hatású is. Önállóan, illetve rúzs fölé kenve is viselhető.

Most a Sunset Glow kollekció bármely két termékének megvásárlása esetén gyönyörű IsaDora karkötőt kapunk ajándékba, így még inkább érdemes ellátogatni egy Douglas Parfümériába, ahol közelebbről is szemügyre lehet venni a termékeket!