Szépségápolás

Gyors és egyszerű arctisztítás egyetlen kendővel!

Az évek alatt megtanultam, hogy a reggeli és az esti arctisztítás látfontosságú ahhoz, hogy szép legyen a bőrünk. Fontos, hogy a krémek és a smink felvitele előtt is alaposan tisztítsuk meg a bőrünket, így tudjuk legjobban elkerülni a hétköznapi ártalmaktól. Valamikor van időm és energiám az arctiszttási rutin elvégzésére, de bevallom, hogy egy titkos csodaszerrel is szoktam élni, ez pedig az arctisztító kendő. Általában egy mindig nálam van, ezért a nagy melegben, napközben is jó szolgáltatot szokott tenni…:)

Nivea micellás nyito

A Nivea arctisztító kendő repertoárjából is bőven válogathatunk, van száraz-, normál vagy vegyes-, érzékeny bőrre, illetve találkozhatunk egy teljesen új micellás technológiájú termékkel is (1349 Ft). Te tudod, hogy ez mit jelent?

Micellas Arctisztito Kendo_800x657

A törlőkendő finom szerkezetét micellás vízzel itatták át, így kíméletesen és egyszerűen szabadítja meg az arcbőrt a szennyeződésektől, a sminktől vagy akár a vízálló szempillaspiráltól is. Ezzzel a lépéssel biztosítja a bőrünknek a kellemes hidratált és friss érzetet. Ezt a kendőt minden bőrtípusra ajánlják.

Tudod, hogy hogyan kell hatékonyan használni a törlőkendőket?

  1. arctisztítás előtt alaposan moss kezet, miekőtt nekikezdesz, így az újjaidon lévő bacik eltűnnek
  2. először a szemfestéket mosd le- és befelé irányuló mozdulatokkal
  3. a szemfesték eltávolítása után jöhet a homlok tisztítása, majd haladj oldal irányba, az orr hegyétől az orcákon át a nyak és a dekoltázzsal bezárólag
  4. körkörös mozdulatokkal haladj, csak így tudod gyorsan és hatékonyan eltávolítani a sminket
  5. ne nyomd nagyon erősen a kendőt, mert azzal feleslegesn “nyújthatod” a bőrödet
  6. a törlőkendő csomagolását mindig gondosan zárd vissza, hogy megőrizze az egyenletes nedvességét
  7. tisztítás után nem szükséges vízzel leöblíteni az arcot, mert végeztél…:)

Próbáltál már ilyen törlőkendőt?