Divat

Hailey Bieber – Vogue Eyewear

Új nagykövetével, a modell és divatikon Hailey Bieberrel kezd új időszámításba a Vogue Eyewear szemüvegmárka. Hailey Rhode Bieber hamar generációjának egyik legkeresettebb modellje lett, Instagram-oldalát pedig több mint 40 millióan követik. A modell a kifutók mellett számos címlapon szerepelt, többek között a Vogue, a Marie Claire, az Elle, a Harper’s Bazaar és a LOVE Magazinban is. Bieber három évadon át vezette a TBS „Drop the Mic” műsorát Method Man mellett. 2019-ben ő lett a Levi’s ikonikus 51-es farmerének arca, 2020-ban pedig a „2020 Vote PSA” projektben működött együtt a márkával. A modell olyan világhírű márkák kampányaiban is szerepelt, mint például a Tiffany & Co., Saint Laurent, Jimmy Choo és a Versace, valamint a BareMinerals sminkmárka globális nagykövete is volt. 2021-ben Bieber elindította YouTube-csatornáját is, amelyet jelenleg több mint egymillióan követnek.

Vogue Eyewear

Az exkluzív kampány elsőként bemutatott modelljei ötvözik a valódi szépséget a hírességek stílusával. A kollekcióban földszínekkel, látványos formákkal és finom fémkeretekkel találkozhatunk. Hailey Bieber spontán és elbűvölő személyisége nyolc különböző karakterű modellen keresztül mutatkozik be. Minden Hailey Bieber X Vogue Eyewear szemüveg szára egyedi aláírással díszített, valamint egy divatos tok is jár hozzájuk.

Vogue Eyewear

„A Vogue Eyewear márka ismert az egyediségéről, és a szemüveg az a kiegészítő, amely a teljes öltözéket fel tudja dobni. A közös munka során olyan modelleket terveztünk, amelyek minden stílushoz illenek” – emelte ki Hailey Bieber. „Igazán különleges számomra ez a kollekció, mert olyan kereteket terveztünk a Vogue Eyewear csapatával, amelyek természetesen viselhetők, ugyanakkor divatosak és élettel telik. Remekül tudtunk együtt dolgozni, és nagyon jól éreztük magunkat a kampány forgatása közben” – tette hozzá a modell.

Vogue Eyewear
Vogue Eyewear
Vogue Eyewear
Vogue Eyewear

___