Divat, Gyerek

Hallgass a szívedre!

A szerelmesek napján sokan szeretik meglepni párjukat valamilyen maradandó emlékkel. A férfiaknak könnyebb dolguk van, hiszen a hölgyek mindig is rajongtak és rajongani is fognak a szép ékszerekért, ezért ha emellett döntenek, akkor biztosan egy felejthetetlen meglepetést ajándékozhatnak szívük választottjának. A  „Hallgass a szívedre!” kifejezést legszebben szimbólumokkal fejezhetjük ki, ezért a THOMAS SABO idén Valentin-nap alkalmából egy egész kollekciót mutat be, mely a szerelem szimbóluma, a szív témája köré fonódik. A Charming Hearts kollekció ékszerei szabadon kombinálhatók egymással, így hangsúlyozva a szív alakú ékszerekben megtestesülő üzenetet.

Charming Hearts kollekció

Az új Charming Hearts kollekcióban a diszkrét szívek sokféle formában jelennek meg: gyűrűkben csiszolt kövekként, karika fülbevalókon medálként és szívalakban formázott fülbevalóként, emellett pedig nyakláncok és karláncok elemeiként is. A nemesfém minimalista megjelenésben, 925-ös Sterling ezüstben vagy romantikus megjelenésben, 18 karátos rózsaarany bevonattal ragyognak.

A THOMAS SABO Charming Hearts kollekciója világszerte elérhető 2022. január 17-e óta a márka összes üzletében, a www.thomassabo.com webáruházban, valamint a kiválasztott ékszer- és kiskereskedelmi partnereknél, úgyhogy érdemes lecsapnotok a kedvenceitekre.

__