Gyerek

Hallottál már a Kívánságpajtiról?

Ezeket a varázslatos állatkákat nem fogom tudni Nektek saját képpel illusztrálni, mert ez lesz a nagylányom egyik meglepetése karácsonyra! A Wish Me Kívánságpajti plüssfigurák olyan kis barátok, amelyeknek a gyermekek megsúghatják a legtitkosabb kívánságaikat. A kívánságcsillagok olyan távoliak és megfoghatatlanok, mégis ezekkel a Kívánságpajtikkal bármikor elérhetővé válnak.

Kíváncsi vagy, hogy hogyan működnek?

Adni kell egy puszit a kisbarát orrára, hogy a buksiján lévő unikornis szarv vagy masni világítani kezdjen. Ezután el lehet mondani neki a kívánságunkat, majd ráfújni a fejükön világító fényre, ami automatikusan elalszik és ami azt jelenti, hogy “elküldtük az üzenetünket”. A bájos kis plüssök, tartós és biztonságos led világítással, emellett automatikus kikapcsolással is el vannak látva. Puha anyaguknak köszönhetően kellemes érzés hozzájuk bújni, a gyerekek magukhoz ölelhetik és mindenhová magukkal vihetik őket. Szerintem a nagylányom tökéletes kis alvóstársa lesz és biztos vagyok benne, hogy az oviban is el fogja kísérni. Hat féle kisállat közül lehet kiválasztani a kedvencet, amelyek közül én az unikornist rendeltem meg Liliennek, mert vele szemezgetett.

A Játéksziget webshopjában megtaláljátok mindegyik figurát, de ha meg is szeretnétek őket közelebbről ismerni, akkor érdemes az üzletbe is ellátogatni és közelebbről szemügyre venni őket.

Ugye, hogy milyen cukik?