Lifestyle

Hallottál már a “sous vide” ételekről?

A kialakult helyzetben nagyon sok étterem átgondolta az eddigi működését és újratervezve az eddigi működésüket új étlapot és új házhozszállítási rendszert dolgozott ki. A Központ Deli Tulajdonosai és séfjei sem ültek ölbe tett kézzel és partnereikkel kézenfogva megalkották a sous vide termékek házhozszállítását.

Ők elvetették a hagyományos házhozszállítás gondolatát, mert valami többre vágytak. Valami olyanra, amivel garantáltan a legjobbat tudják nyújtani a vendégeiknek, ügyelve a szigorú higiéniai előírásokra. A sous vide technológia lényege, hogy az ételeket adagonként vákumba csomagolják, majd azt hőkezelik.

Az akár érintésmentes házhozszállítás után már csak be kell fejezni az ételek elkészítését és tálalását. Az ételek kézhez vétele után csupán csak 5 percbe telik elkészíteni a tökéletes ebédet vagy vacsorát, melyhez szöveges és videós segítséget is nyújtunk. Ezzel nemcsak finom ételek kerülnek az asztalra, hanem akár közös sikerélménnyé is válhat a főzés. Ételeik mellett prémium Mayer szörpöket, First kraft söröket, Lamborghini kávét és válogatott borokat is találhattok a kínálatukban.

A Sixt autókölcsönző felajánlotta a legbiztonságosabb kiszállítási módot, így jól képzett sofőrökkel és folyamatosan fertőtlenített autókkal jutnak el hozzátok a kiválasztott fogások.

Mi Ezeket az isteni finomságokat kóstoltuk meg és egy élmény volt az elkészítésük!:)