Lifestyle

Hallottál már egészséges és finom konzervekről?

Érdekes eredmények és elemzések születnének arról, hogyha egy kérdőívben megkérdeznénk az embereket, háziasszonyokat, hogy mi a véleményük a konzervekről. Ma már nem kell visszaemlékeznünk a vizitúrákon vagy a katonaságban elfogyasztott íztelen sóletekre és babokra, sokkal inkább arra kellene asszociálnunk, hogy a GLOBUS új Vital termékcsaládja milyen újdonságokkal veszi le a konyhatündéreket a lábukról.

Sajnos nekem nincsen kapacitásom órákig a konyhában sürögni, ezért már az elős perctől kezdve úgy éreztem, hogy ezeket a finomságokat nekem találták ki. A Vital család termékeivel végre elérkezett az idő, amikor olyan megoldásokat találunk a boltok polcain, amelyekkel úgy is egészségesen étkezhetünk, hogy közben nem szükséges órákat a konyhában töltenünk. Jól hangzik, ugye?

Pásztor Annaés Lázár Chef  teljesen felborítják a konzervpiacon megszokott pangást. A márka 2017-ben megújult kommunikációjának célja, hogy megmutassa: a konzerv és az egészséges étel fogalma igenis összefügghet. Ennek köszönhetően a piacon elsőként ismerték fel azt is, hogy bár egyre növekszik az igény a tudatos étrendek kialakítására, a mindennapokban erre egyre kevesebb időnk jut, és szükség van olyan megoldásokra, amelyekkel gyorsan készíthetünk el egészséges ételek. Az azonnal fogyasztható quinoa, szója és tönkölybúza termékekkel új időszámítás indul a konyhákban.

 “A Globus zöldségek és Vital termékek nem tartalmaznak tartósítószert, GMO-mentesek és innovatív gyártási megoldásainknak köszönhetően minden értékes tápanyagukat megtartva jutnak el a termőföldtől a tányérig. Nagy öröm számunkra, hogy a fogyasztóink is érzik és értékelik ezt, amit az is bizonyít, hogy a Globus zöldségkonzerv termékei a közönség szavazatai alapján elnyerték a Top Quality Medal-t, azaz a legjobb minőségű termékeknek járó nemzetközi díjat.”– mondta el Vajdahunyadi Csaba, a Globus Kereskedelmi és Marketing Igazgatója az új termékcsaládot bemutató sajtóeseményen, a TRIP hajó fedélzetén.

Lázár Chef – aki december óta működik együtt a márkával – élőben is elkészített egy quinoából készült vital salátát, és elmondta, hogy séfként is bátra ajánlja és használja is a konzervgyártó termékeit,  ezért is vállalta örömmel a nagykövet szerepét.

Pásztor Anna – már 2017 márciusa óta képviseli a márkát, és elmondása szerint a termékek jelentősen megkönnyítik az életét, hiszen “rocksztárként” és anyukaként is helyt kell állnia nap mint nap, így a főzésre nem marad sok ideje.

 A sajtóeseményen egy képzeletbeli utazásra invitáltak minket, a “Vital-szigetekre”, ahol a vendégek olyan speciális étrendekbe is beilleszthető gasztrokülönlegességeket is megkóstolhattak, amelyek szintén Globus termékekből készültek. Nézzétek meg az eseményről készült szuper videót (készítette: 235 Productions):

A Globus a Vital termékei piacradobásával egy új korszakot nyitott a konzervgyártásban, amivel a tudatos étrendek kialakításához és fenntartásához nyújtanak segítséget. Ideje tehát Nektek is másképp gondolnotok a konzervekre, a Globus zöldség és Vital termékei esetében legalábbis biztosan! :)))