Szépségápolás

Hamarosan el fogok búcsúzni a zavaró szőrszálaimtól!

Minden nyáron elhatározom, hogy véget vetek az időigényes szőrtelenítésemnek, amit ha befejezetem a kislányom szoptatását, akkor biztosan meg is fogok valósítani. A Royal Clinics szolgáltatásai közül már sokmindent kipróbáltam és nagyon eredményesek voltak a kezeléseim, ezért szerintem náluk fogok megszabadulni a zavaró szőrszálaimtól is!

A végleges szőrtelenítés azon alapszik, hogy a bőr mélyén, a szőrtüszőben lévő, szőrnövésért felelős mátrixsejtet kiiktatja. Elvileg két hét múlva a szőrszál kihullik, és többé nem termelődik a helyén újabb. A legkorszerűbb kezelés DPC villanófénnyel történik, melyet a szőrtüsző melanin tartalma elnyel és a hőenergiává alakuló fény megsemmisíti az aktív sejtjeit. Igazából az eredményes, végleges szőrtelenítés kulcsa a helyesen megválasztott hullámhossz! A DPC villanófény abban különbözik a széles körben elterjedt IPL-től, hogy hullámhossza a páciens bőr- és szőrtípusához, pontosan és precízen beállítható, így nem csupán a világos bőrrel és sötét szőrszálakkal rendelkezők esetén lesz sikeres a kezelés, de a sötétebb bőrűek is búcsút inthetnek zavaró szőrszálaiknak. Állítólag kevésbé fáj, mint egy gyantázás vagy epilálás, úgyhogy ez sem tarthat vissza senkit!


Az is tévhit, hogy a kezelés előtt meg kell növeszteni  a szőrt, sőt éppen ellenkezőleg: a kezelést leborotvált bőrterületen végzik. Az fontos, hogy a kezelések megkezdése előtt legalább egy hónappal semmiképpen ne epiláljuk vagy gyantázzuk a szőrt, kizárólag borotvát használjunk, de a kezelés előtt, alatt és azt követően még egy ideig nem szabad napozni, szoláriumozni. A kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ, az ismétlésszámot a szőr színe, erőssége határozza meg. Hölgyeim, itt az ideje véget vetni az órákon át tartó szőrtelenítésnek…Beszámolok majd a kezelésről is!:)