Szépségápolás

Happiness – „A boldogság benned van!”

Egy mosoly boldogsághormonokat szabadít fel, és javítja a közérzetünket – a belső boldogsághoz pedig nem kell sok minden, csak a pozitív hozzáállásunk önmagunkhoz és az élethez. Megőrizni a nyugalmunkat, még akkor is, ha a dolgok másképp alakulnak: ez az önelfogadás és szeretet lehetővé teszi, hogy belülről ragyogjunk.
És mi lehetne jobb módja ennek megtestesítésére, mint egy nagy, őszinte és széles mosoly?

Betty Barclay Happiness azoknak az erős és magabiztos nőknek az illata, akik nemcsak magukat, hanem másokat is inspirálnak természetes energiájukkal és mosolyuk erejével. Azoké a nőké, akik pozitívan és magabiztosan járják a saját útjukat, és nem félnek attól, hogy hibáznak vagy nem tökéletesek – így megtalálva az igazi boldogság kulcsát.

Illatozó életöröm

A gyümölcsös jegyek és a virágos akkordok életteli kompozícióban egyesülnek: a Betty Barclay Happiness egyedülálló gyümölcsösségbe merül el, amely a gyümölcsös-virágos kompozíciót lédús körtével, édes-savanyú ribizlivel és pezsdítő almával nyitja. A szívillatban a természetesség színes csokra fogad a lágy rózsa, az elbűvölő jázmin és az érzéki vanília virágos, nőies jegyeivel. A letisztult és finoman beágyazott illat földes borostyánban és édeskés pézsmában cseng le.

Nőként a saját életutunkat járni, rég magunk mögött hagyva mások ideáljait: ez az illat az önmagunkkal való megbékélés örömét sugározza, hűen a mottóhoz: „A boldogság benned van!”

Betty Barclay Happiness és a hozzá tartozó szépségápolási termékek 2023 június végétől kaphatók a boltokban.

___