Gyerek

Harmónikus ápolás az új Pampers törlőkendőkkel

A lányaim táskájában a mai napig lapul nedves törlőkendő, igazából nem telik el úgy napunk, hogy ne lenne rá szükségünk, ezért szakértőként tanulmányoztam a Pampers legújabb termékeit, a Harmoni Aqua és Harmonie Coco prémium törlőkendőket. Szeretnétek tudni, hogy miért olyan különlegesek?

Pampers

Prémium pamutból készülnek, illetve 99%-ban vizet és 1%-ban kíméletes bőrvédő hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek megőrizni a bőr természetes pH-értékét. A Pampers Harmonie Coco törlőkendők pedig 99%-ban természetes eredetű összetevőkből állnak, egy cseppnyi tanúsított, organikus kókuszolajjal gazdagítva a bársonyosan puha bababőr élményéért, nem hagyva zsíros érzetet maga után.

Pampers
A mindennapos életünk nélkülözhetetlen kiegészítői 🙂

Mindkét törlőkendő 0% műanyagot tartalmaz, és 100%-ban természetes eredetű növényi rostokból készül, hogy rendkívül puhák, ugyanakkor erős szerkezetűek legyenek. Bőrgyógyászatilag teszteltek, alkohol-, illatanyag- és színezékmentesek.

Pampers

Kis odafigyeléssel és a megfelelő termékek kiválasztásával már nem is fog olyan nehéznek tűnni kisbabánk, gyermekeink bőrének ápolása, tájékozódjatok Ti is körültekintően, mert a kicsik biztonsága mindennél fontosabb. Együtt szebbé tehetjük a babák, gyerekek világát!

Ha többet szeretnétek megtudni a Pampers termékekről, keressétek fel a www.pampers.hu oldalt és nézzétek meg ezt a rövid kis videót az újdonságokról: