Szépségápolás

Hatalmas sikerű új módszer a bőr fiatalosabbá tételére!

Szeretem a kozmetikai újdonságokat, módszereket, ezért is szeretném megosztani Veletek a legújabb bőrfiatalító módszert, mely futótűzként terjed világszerte. Szerintem egyértelmű, hogy mindenki puha tapintású és ragyogó bőrre vágyik, ahogyan az is, hogy az idő kerekét is szeretnénk kicsit visszaforgatni, melynek az érdekében sokmindent tehetünk.


A hialuronsavról egyre többször  hallhatunk, mely a bőr egyik természetes alkotóeleme (az elnevezése ellenére szénhidrát) és mely a víz megkötése által biztosítja a bőr hidratáltságát, friss, fiatalos kinézetét. A hialuronsav gyakorlatilag vízzel párnázza alá a bőrt, azonban a bőrben megtalálható mennyisége az évek múlásával jelentősen csökken. Ennek következtében elmélyülnek a barázdák, beesik az arc, ragyogását veszti a bőr.  Ennek meggátolására fejlesztették ki, a külföldön már hatalmas sikert arató Restylane Skinboosters készítményeket, amelyek stabilizált hialuronsavat tartalmaznak és egyedülálló NASHA technológiával készülnek. Ez egy szabadalmaztatott módszer arra, hogy stabilabb gél állag jöhessen létre a hialuronsavból a hatékonyabb vízmegkötés, valamint a hosszabban tartó hatás érdekében. A Skinboosters-t a bőr minőségének javítására fejlesztették: nemcsak pótolja a bőr elvesztett hialuronsav tartalmát, de javítja a rugalmasságát, csökkenti a finom ráncokat és a bőrhibákat.

A töltőanyagok legkorszerűbbikét mezoterápia által, extra vékony tűvel, apró tűszúrásokkal, egyenletesen elosztva juttatják a bőr mélyebb rétegeibe. A keresztkötött hialuronsav mélyebben történő beinjekciózásával a hialuron molekulák vizet kötnek magukhoz és a térfogatuk 200-szorosára duzzad, ezáltal látványosan fokozzák a bőr rugalmasságát, tömörségét, tónusát és hidratáltságát. Az egyedülálló kezelés hatása hosszú ideig, akár 12 hónapig is tarthat.

A kezelést követően a bőr hidratáltabbá, ragyogóbbá és rugalmasabbá válik, azonnal kipihentebb, fiatalosabb lesz a megjelenésünk, ugyanakkor a látvány természetes megjelenést kölcsönöz. A bőr textúrájának látványos javulása ily módon elérhető az arc, kézfej, nyak és dekoltázs területén. A kezelés minden bőrtípusra javasolt, nők és férfiak részére egyaránt. Már egyetlen kezelés is látványos eredményt hoz, de a bőr állapotától függően 1-3 kezelést javasolt elvégezni havi gyakorisággal.

A Skinboosters nem csupán a bőrkép javítására, az arc megfiatalítására használható, de figyelemreméltó eredményeket érnek el vele akne heges bőr egyenletesebbé tételére! A kezelést a Royal Clinics Orvos- esztétikai központban tudjátok kipróbálni, IDE KATTINTVA még több információt megtudhattok róla.