Lifestyle

Hatékony és csendes portalanítás!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én csak akkor tudok igazán leülni pihenni, hogyha rend és tisztaság van a lakásba, ami igen sok energiát igényel nap, mint nap. Én szeretem a műszaki háztartási eszközöket, mert azt gondolom, hogy rengeteg időt megspórolhatunk, a takarításnál és a főzésnél biztosan.

Electrolux_SilentPerformer_image-21 nyito
Az új Electrolux SilentPerformer porszívók segíthetnek a napi rutin elvégzésében, mert minden részletüket hatékony és mégis csendes takarításra tervezték. Zajcsillapított motorja, porszívóteste és DustPro szívófeje is úgy lett kialakítva, hogy a porszívózás ne járjon feleslegesen nagy zajjal. 72 decibeles maximális zajszintjük mellett akár beszélgethetünk is, hisz nem hangosabbak egy normál rádióadásnál.

electrolux_silentperformer_mix.jpg
Különböző szívófejeikkel keménypadlón, szőnyegen és a kárpitokon is tökéletes munkát végeznek. A porszívók 360 fokban elforduló speciális kerekein nagyszerűen irányíthatók, és ügyesen manővereznek bútoraink körül, így nincs többé nehezen elérhető sarok. Hatósugaruk 12 méter, így akár az egész lakást egyszerre kitakaríthatjuk.

electrolux_silentperformer_image-4.jpg

Válaszd ki a lakásodba leginkább illő készüléket:
– ZSPCLASSIC alapmodell, kék színben
– ZSPPARKETT keménypadló fejjel, piros színben
– ZSPALLFLR keménypadló és turbo szívófejjel, bordó színben

Én kíváncsi vagyok, hogy milyen halk és Te?