Gyerek, Szépségápolás

Hatékony segítség a bőrnek!

A kisebbik lányom Lénus már csecsemő kora óta ekcémás, amire már rengeteg krémet kipróbáltunk. Magasan a leghatékonyabb készítmények egyike volt az Eucerin AtopiControl termékcsaládja, melyet most Anton maki is népszerűsít.

Számos belső és külső tényező befolyásolhatja a bőrünk állapotát, mellyel sokszor égető, viszkető érzés is társul. Természetesen esztétikai szempontból is fontos a bőrbetegségek tünetei ellen fellépni, de emellett kulcsfontosságú az általános egészségünk és közérzetünk szempontjából is.

Az atópiás ekcéma néven is ismert atópiás dermatitisz egy nem fertőző, krónikus bőrbetegség, ami gyakran az arcon és a testen egyaránt előfordul. Az érintettek bőre tartósan száraz, hajlamos a megfertőződésre és a gyulladásra. Noha a betegséget nem lehet elmulasztani, a rendszeres megfelelő bőrápolás nagymértékben enyhítheti a kellemetlen tüneteket. Ehhez kínál segítséget az Eucerin® AtopiControl összeállítása, amely tartalmaz egy AtopiControl testápolót, és egy SOS bőrnyugtató krémet:

A testápoló képes helyreállítani a bőr károsodott barrier funkcióját a ligetszépemag-olajból és szőlőmagolajból nyert magas omega-6 zsírsav taralmának köszönhetően. A száraz, repedezett bőrt simává és rugalmassá teszi, továbbá a licochalcone A (édesgyökér kivonat) hatóanyag révén mérsékli a gyulladást és csökkenti a bőr vörösségét.

Az SOS bőrnyugtató krém hasonlóan a testápolóhoz, tartalmazza az atópiás bőr elmulasztására kifejlesztett fő hatóanyagokat, és ezek magas koncentrációjának köszönhetően megnyugtatja és ápolja a kezelt felületeket. Segít megtörni a viszketéssel járó akut bőrgyulladásos problémákat, intenzíven ápolja és táplálja a bőrt és olyan gyakran alkalmazható az érintett bőrterületeken, ahányszor szükséges. Klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok igazolják, hogy mindkét készítmény felnőttek, gyermekek és 3 hónaposnál idősebb csecsemők számára egyaránt alkalmas az atópiás bőr ápolására.

Felejtsétek el az atópiás ekcéma tüneteit és próbáljátok ki Ti is az Eucerin® AtopiControl termékek hatékony segítségét, most ajándék Anton makival!:)

___