Lifestyle, Szépségápolás

Hatékony támadás a zsírsejtek ellen!

Már írtam Nektek arról, hogy a nyári bikinis szezonra való felkészülésemet az infratrainerrel végzem és nagyon imádom. Edzés közben hívták fel a figyelmemet a kavitációs kezelésre, mely kifejezetten hatásos InfraTrainerrel és hullámmasszázzsal kombinálva.

Kicsit beleástam magam, hogy mit is tud ez a kezelés, amit Veletek is szeretnék megosztani! A kavitációs zsírbontás egy olyan kezelési mód, amely maximális biztonsággal alkalmazható a következő problémákra:
• narancsbőr (cellulit) kezelése
• laza kötőszövet kezelés
• zsírpárnák eltüntetése
• nyirokkeringés javítása, serkentése
• ödémák csökkentése
• bőrfeszesítés, lifting

Olyanok emberek számára lett kifejlesztve ez a módszer, akik normál, illetve enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a csípőn, hason, combokon, fenéken és karokon felhalmozódott zsírrétegektől. A kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre, a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ezáltal – a klasszikus, műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan – hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek. A kavitáció tehát csak olyan szövetekben lép fel, ahol speciális szöveti körülmények állnak fenn. Így lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok és a kötőszövetek, melyekben az ultrahangot fókuszáljuk, mind-mind érintetlenek maradnak.

kavitációs kezelés tökéletes kiegészítője az infratréner és a rádiófrekvencia, mivel az ultrahanggal felbontott zsírt a nyirokrendszerbe vezeti. Ezen kívül a bőr alól kikerülő zsír miatt szükség van a bőr feszesítésére is, a rádiófrekvencia pedig ebben is tökéletes megoldást nyújt.

A fenti szolgáltatásokat mind megtaláljátok a Nice Body Stúdio szolgáltatásai között, ahol emellett személyi edzésre, kozmetikai kezelésekre, masszázsra is van lehetőség! Nézzétek meg a honlapjukat!

Nőnap alkalmából egy igazi csajos meglepetéssel is kedveskednek Nekünk: ha Március 5-10. között vásárolsz 8 alkalmas InfraTrainer bérletet (38.000 Ft), akkor mellé most a 10 alkalmas személyi edzés 48.000 Ft és egy 1 alkalmas Kavitációs vagy RF kezelés is jár AJÁNDÉKBA, mely szabadon választható bármilyen testrészre!:)

Bejelentkezés:
+36 70 885 5226
2040 Budaörs, Otthon köz