Szépségápolás

Hatékony törődés természetesen

A nemrégiben bevezetésre került DOVE Powered by Plants portfóliója újabb termékekkel egészült ki. Az új testápolók három illatvariánssal elérhetőek: bambusz, gyömbér és geránium.

Powered by Plants testápolók

A DOVE megragadta a növények hihetetlen megújító erejét és ötvözte a szépségápolásban szerzett szakértelmével, hogy megalkossa a legelső, vegánok számára is alkalmas Powered by Plants elnevezésű almárkáját, amely láthatóan segít megújítani a bőrt. Korábban már találkozhattunk a három tudfürdőjével, illetve egy ugyanilyen illatú tanusított természetes dezodorokkal és tanusított bio golyós dezodorokkal. A termékcsalád minden tagja legalább 98%-ban tartalmaz természetes összetevőket. Ráadásul a DOVE az egyik legnagyobb szépségáolási márka a világon, ami megkapta a szigorú EcoCERT Greenlife által tanusított COSMOS natura minősítést a Powered by Plant termékeire. A műanyag flakonok is újrahasznosított anyagokból készülnek (ahol ez kivitelezhető), mert a márka elkötelezett a műanyaghulladék csökkentése iránt is.

Az új három csodálatos, növényi alapú hidratálókomponensekkel teli testápolók intenzíven táplálják a bőrt. Könnyű és krémes összetételüknek köszönhetően azonnal felszívódnak, segítenek puhává és ragyogóvá varázsolni a bőrt, emellett hidratáló hatásuk akár 48 órán át is tart.

Ajánlott fogyasztói áruk: 2399 Ft/250ml.

___