Szépségápolás

Healthy Mix a Bourjois-tól, a tökéletes nyári sminkekhez

A nyári sminkek elkészítése során mindenkinek más igényei vannak. Valaki szereti, ha szinte láthatatlan és éppenhogy csak egy kis szemhéjfestéket visz fel a szemére, valaki pedig olyan megoldásokat keres, amivel láthatatlanul ápolhatja a bőrét. A Bourjois Healthy Mix termékcsaládját azoknak a hölgyeknek fejlesztették ki, akik szeretik a krémes alapozókat vagy a színezett bőrélénkítő arckrémeket és az ultrakönnyű púdereket, mindezt pedig lenyűgöző illattal párosítva. A bennük található vitaminkomplex garantálja a ragyogó, hibátlan bőrt, a fáradtság jelei nélkül. Alapozó, színező bőrélénkítő arckrém, púder vagy korrektor – ki kell próbálni mindet, hogy egészségesnek tűnő sminket készíthessünk a nyári hőségben.

Ápold Te is láthatatlanul a bőröd!

A Healthy Mix Tinted színezett arckrém tökéletes sminkalap a melegebb nyári napokra, hiszen természetes összetevőinek – C, E-vitamint és kókuszolajat is tartalmaz – köszönhetően nem terheli meg a bőrt! Ellenben azonnal hidratálja és egész napon át tartó ragyogást biztosít. Ha tudományos megközelítésre is kíváncsiak vagytok, akkor az egészséges kinézetű bőrű nők 91%-a megerősítette ezt egy fogyasztói tanulmány szerint!

A Healthy Mix vitaminokkal ellátott korrektoráknak köszönhetően a fáradtság jelei és a kisebb bőrhibák többé nem jelentenek problémát! Néha mindenkinek van rejtegetni valója és a bőrápoló tökéletes választás ahhoz, hogy ezeket eltűntessük. Győződj meg a saját szemeddel a korrektorban lévő vitaminok erejéről, és élvezd a ragyogó arcbőrödet!

A Healthy Mix arcpúder B5, C, E vitaminokban gazdag kompakt púder, mely könnyedén eltünteti a fáradság jeleit, és egységes bőrt biztosít a viselőjének. Fixálja a sminket, tökéletes fedést ad, megelőzi az arcbőr kiszáradását, és egész napon át tartó fix, természetes, matt ragyogást kölcsönöz az arcbőrnek. Kelle nnél több hölgyeim?!

Ez a szempillaspirál 99%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

A Healthy Mix szempillaspirál 99%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, formuláját shea vajjal és biotinnal gazdagították. Meghosszabbítja és ápolja őket, használatukkal teljesen természetes és egészséges hatást biztosíthatunk a tekintetünknek. Még egy fontos előnyös tulajdonságát megemlíteném, képzeljétek el, hogy akár 36 órán keresztül élvezhezhetjük az ultra-fekete pilláinkat! Nincs mese, ki kell próbálni és meglátjátok, hogy milyen fantasztikusan kiemeli a szempillákat és egyben ápolja is őket!

Legyen Neked is elragadó nyári sminket az új Healthy Mix termékcsaládnak köszönhetően. Nekem bevált, próbáld ki Te is!:)

___