Lifestyle

HELL, de jó jegeskávék!

Lassan, de nagyon lassan megérkezik a jóidő, ezért felkészülhetünk az isteni hűsítő finomságok fogyasztására. A HELL két új termékekkel is bővíti ENERGY COFFEE jegeskávé termékcsaládját, mely már tavaly a fogyasztóik nagy kedvence volt. A portfólióban elérhető lesz az új laktózmentes ENERGY COFFEE Coconut termék, melyet a laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják, míg új Double Espresso-ja az intenzív kávéízre vágyók számára lehet ideális választás. A 250 ml-es aludobozos jegeskávé-variációk tartósítószermentes, prémium összetételükkel a minőségi kávéélményt hozzák el praktikus és környezetbarát csomagolásban.

Az ENERGY COFFEE termékcsalád a kiváló minőség, a valódi tej-és kávékivonat-tartalom, illetve a harmonikus ízvilág miatt gyorsan elnyerték a fogyasztók tetszését. A hatalmas siker és a fogyasztói visszajelzések alapján a márka most elérkezettnek látta az időt, hogy két újdonsággal bővítse kínálatát.

„Kutatások alapján hazánkban a lakosság egyharmada érintett laktózintoleranciában élete során. Egyik új termékünket kifejezetten nekik fejlesztettük ki, hiszen az ENERGY COFFEE Coconut laktózmentes tejjel készül, egy leheletnyi kókuszos ízvilággal megbolondítva. Másik újdonságunkat, az ENERGY COFFEE Double Espresso-t, a karakteres, erőteljesebb kávéíz kedvelőinek szánjuk.” – mondta el Schmidt Krisztián a HELL kreatív marketingigazgatója.

Az új jegeskávé italok, ahogy a termékcsalád korábbi tagjai, valódi Arabica és Robusta kávékivonattal, tartósítószer nélkül készülnek, és 40 mg/100ml koffeint tartalmaznak. Fedezzétek fel az összes terméket a HELL ENERGY DRINK webshopjában!