Divat

Hello Nyár, Hello Deichmann!

Végre megérkezett a nyár, ezért a zárt cipőket végre felválthatják a papucsok és a szandálok! A DEICHMANN széles kínálatából mindenki megtalálhatja a stílusához és az adott alkalomra leginkább megfelelő lábbelit – akár a mindennapokra, akár különleges eseményekre keres papucsot vagy szandált.

Deichmann
Deichmann

A szezon „must have” modelljei közé tartoznak a nőies magassarkú papucsok és az elegáns mule papucsok. Baráti találkozókra, csajos koktélozásra, de akár munkába is – persze csak ha a munkaköröd nem követeli meg, hogy zárt cipőben járj dolgozni – bátran felveheted ezeket a darabokat. A rohangálós hétköznapokra, laza programokra vagy egy városnéző kirándulásra inkább egy platformos vagy egy lapos talpú papucs mellett érdemes letenned a voksod: számos stílus közül válogathatsz a kényelmes magassarkú platformos papucstól kezdve, a trendi pufis modelleken át a vagány csillogó vagy divatos fonatokkal díszítettekig.

A sportosabb darabokat kedvelők és a strandpapucsokat keresők is megtalálhatják nyári kedvencüket, ami kötelező eleme lesz a nyaralásoknak, vízparti kiruccanásoknak.

Deichmann
Deichmann

A szandálkínálatra sem lehet panasz! Akár a klasszikus, mindenhez passzoló cipellőket részesíted előnyben, akár egy extravagánsabb modellel szeretnéd feldobni az outfitedet, biztosan megtalálod a stílusodhoz és az adott alkalomhoz illő szandált.

A telitalpú szandálok (wedges) nagyon divatosnak számítanak a szezonban, de érdemes megbarátkozni a dad és a chunky szandival is, amelyek bármivel jól mutatnak és feldobják az egyszerűbb szetteket. Trendiek a pufi és a háncsos megoldások, a fonások, a masnik, a szegecsek, a láncok, a csillogó részletek és az élénk színek is.

Deichmann
Deichmann

Nagyon trendik a csillogós vagy élénk színű szandik is, de figyelj arra, hogy a lábbeli színe ne, vagy csak kis színfoltban, pl. kiegészítőkben, rúzsban köszönjön vissza az outfiten belül, így nem lesz túlzó a megjelenésed! Egy pufi részletes szandál vagy papucs szintén „must have” darab, hiszen a robusztusabb részletek vékonyítják a bokát, kecsesebb, nőiesebb hatást tudnak adni a lábnak, de a platformos darabokkal is lehet egy kicsit csalni, utóbbiak nyújtják a lábat. A szezon kötelező szandijai a dad és a chunky szandál is, amelyek trendi társaid lehetnek a minden- napokban, hiszen mindenhez remekül passzolnak. Ha pedig szeretnél kitűnni a tömegből egy rendkívül kényelmes papuccsal, akkor a nagy visszatérő Crocs klumpák lesznek nálad a befutók, amiket kis charmokkal varázsolhatsz egyedivé.

Nézz szét a DEICHMANN üzletekben vagy az Online Shop-ban, és találj rá te is a kedvenceidre!

Deichmann
Deichmann
Deichmann
Deichmann

___