Szépségápolás

Helyezd fókuszba a testedet!

A strandszezonban nem lehet eleget foglalkozni a karcsúsítással és az ehhez kapcsolódó testápolási készítményekkel.  Most a Douglas újdonságait szeretném Nektek bemutatni, a Body Focus termékeket.

Ez a karcsúsító krém olyan összetevő koktélt tartalmaz, amelyeket karcsúsító hatásuk alapján válogattak össze. A körvonalak karcsúbbakká és formásabbakká válnak , a bőr tónusos és egyenletes lesz. Fő összetevői: a koffein és mandarinfa kivonat valamint shea vaj. Ezek kombinációja adja a karcsúsító, feszesítő, anti-cellulit és hidratáló hatást. Ásványi olaj mentes, parabén mentes, ftalát mentes.  Terhesség esetén nem használható. Slimming cream (6490 Ft)

Ez a feszesítő krémes, olajos ápoló teljes ápolást biztosít, láthatatlan feszesítő tartást adva a bőrnek. 2 hét használat után a bőr feszesebb, tónusosabb és hidratáltabb lesz. (33 nő bevonásával 28 napon át végzett termékteszt eredménye) Fő összetevői: a zöld tea, amely gondoskodik a felesleges víz elvezetéséről míg a borsó kivonat feszesít és fokozza a bőr rugalmasságát. Ásványi olaj mentes, parabén mentes, ftalát mentes. Terhesség esetén nem használható. Friming body lotion (6490 Ft)

Egy lágy gél-radír, amely méregteleníti a bőrt, és láthatóan puhábbá és feszesebbé teszi azt shea vaj és borsó kivonat tartalmának köszönhetően. Gyengéd masszírozó hatása fokozza a vérkeringést, így a karcsúsító ápolók hatása erősebb lesz. Ez nem csak egy radír, ez a karcsúsító ápoló rutin első lépése. Előkészíti a bőrt a karcsúsító ápolókra és maximalizálja a hatásukat. Fő összetevői: a shea vaj, amely szabályozza a bőr víz háztartását, hidratáló, nyugtató hatású és egyenletessé teszi a bőr felszínét, valamint a borsó kivonat, amely jól ismert feszesítő hatásáról és fokozza a bőr rugalmasságát.Ásványi olaj mentes, parabén mentes, ftalát mentes. Terhesség esetén nem használható. Firming body scrub (6490 Ft)

a fenti termékeket egy kattintással meg tudjátok rendelni a Douglas webshopjából!

Ti használtok valamilyen krémet karcsúsításra?