Szépségápolás

Here and Now – magabiztos és elszánt illatújdonságok az s.Oliver-től

Amikor megszületik a szívből jövő döntés, hogy a régóta vágyott utazást nem halogatjuk tovább. Vagy amikor végre elmondjuk egy különleges embernek, hogy mit érzünk iránta – számtalan olyan helyzet van, amikor rájövünk: az itt és most számít. Az s.Oliver új HERE AND NOW női és férfi illatai pont ilyenek: a pillanatnak szóló szerelmi vallomások. Ezek az illatok arra hívnak, hogy minden érzékünkkel élvezzük az életet, nyitott szemmel járjunk a mindennapokban, és tudatosan fogadjuk be mind az egyszerű, apró örömöket, mind az intenzív pillanatokat.

s.Oliver

Az itt és most életünk legjobb pillanata

Az illatok a személyes műalkotásunk részei. Mi magunk vagyunk a saját művészeink: mi alakítjuk saját életünket, mi hozzuk meg saját döntéseinket – és mi vagyunk felelősek a saját jóllétünkért. Ehhez pedig hozzátartozik a saját illatunk kiválasztása! Parfümjeinkkel kiemeljük személyiségünket, és kifejezésre juttatjuk énképünket. Az s.Oliver HERE AND NOW illatai dinamikus érzékiséggel és erővel lepnek meg, amelyek arra emlékeztetnek, hogy magabiztosan álljunk ki magunkért, és vágyaink szerint alakítsuk az életünket.

A női illat

Az s.Oliver HERE AND NOW női illata a bátorságról, erőről, elszántságról és önazonosságról szól. A nőies kompozíció a körte lédús jegyeivel és egy adag színpompás fekete ribizlivel nyit. A szívjegy a narancsvirág, a frézia és a rózsa ragyogó virágcsokrát tárja elénk. A krémes vaníliával keveredő pézsmás jegyek erős, markáns karaktert kölcsönöznek az illatnak.

A férfi illat

A férfi illat a személyiség magabiztos és erőteljes vonásait hangsúlyozza. A férfias kompozíció aromásan illatozó bergamottal nyit, amelyet a borókabogyó és a kardamom elegáns fűszeres akkordja erősít fel. A levendula és a geránium élénkséget kölcsönöz, és izgalmas kontrasztot alkot a meleg jegyekből álló, erős és mohás alapillattal.

s.Oliver

A dizájn – erős, magabiztos, színpompás

Az üveg designja modern és dinamikus: a doboz színsémája egy színes és egy fehér részből áll, a két színt egy aszimmetrikus, dinamikus vonal választja el egymástól. A női illat színes része matt pirosban, a férfi illat matt zöldben küld magabiztos üzenetet. A világospiros és a világoszöld színű folyadék elegánsan érvényesül a visszafogottan színezett flakonokban. Az illat tapintható élményt is nyújt: a gömbölyded üveg kellemesen simul a kézbe, és különösen az egyenes vonalú kupakkal tűnik fel. Az s.Oliver HERE AND NOW vizuálisan is kiemeli a személyiség minden formáját és színét – így lesz tökéletes kreáció egy személyes műalkotásból!

Az s.Oliver HERE AND NOW illatsorozat 2023. augusztus végétől kapható. További információk a www.soliver.com/fragrances www.facebook.com/s.oliverfashion Facebook-oldalon érhetők el.

Ilyen gyönyörű csomagolásban érkezett!:)

___