Szépségápolás

Higgy Te is a természetességben!

Én nagyon hiszek a természet erejében és abban, hogy a kézzel készült termékeknek sokkal nagyobb hatásuk van, mint a mesterkélt társukénak. Lilla, a márka megálmodója is hasonló inspirációval készíti a termékeit, úgy gondolja, hogy mindenkinek van valami adottsága amivel hozzájárulhat egy jobb világhoz. Ő hisz a fenntarthatóságban, abban hogy mi emberek jobban tesszük, ha odafigyelve gonddal használjuk – és nem visszaélve kihasználjuk – a Föld természetes forrásait. Hisz abban, hogy szeressük, amit csinálunk, és tegyük azt szenvedéllyel. Hisz abban hogy álmaink valóra válhatnak, aminek legjobb példája a SkinDelight termékeinek megalkotása.

A SkinDelight termékek különleges, teljesen természetes arc- és testápoló olajok, amelyek kézzel készülnek a Természet bőséges, gazdag kertjéből származó tiszta, bio, hidegen sajtolt olajokból és magas minőségű, tiszta illóolajokból egy csipet intuició hozzáadásával és nagy adag szeretetttel. A magas minőségű és legnagyobb részt bio alapanyagokkal készült olajok igazi természetes kényeztetést nyújtanak a bőrnek és aromaterápiás hatásuk miatt táplálják a lelket is. Csodás természetes illatkompozíciókkal örvendeztetik meg használójukat, természetes luxust hoznak a szürke hétköznapjainkba.

Én most a Youth Elixir ránctalanító olajat tesztelem, melyben a természet minden egyes cseppje benne van, ami a bőr revitalizálását és megfiatalodását szolgálja. Tonizálja a bőrsejteket, kisimít, táplál, hidratál, feltölt, hogy egészségesen ragyoghasson a bőrünk. A 29 összetevő mindegyike hozzájárul az öregedés lassulásához és a bőr fiatalodásához, nincs benne tömő-, sürítő- vagy konzerválóanyag, 100%-ban természetes hatóanyagok tiszta koncentrációja. Tartalmaz például jojoba olajat, a rugalmas bőr mágusát, argánolajat, Marokkó folyékony aranyát, shea vajat, Afrika kincsét, rózsa, tömjén, szantálfa, geránium, mirrha illóolajakat, amelyeket a leghatásosabb öregedés gátló illóolajok közés sorolják, és megannyi sok értékes hozzávalót. Az arcon és a test teljes felületén használható.

Tényleg észlelhetően csökkenti a ráncokat már egy pár nap használat után! Ismerkedjetek meg a többi termékkel is a Skin-Delight.com weboldalán!