Divat

“History Class”

Az új, hagyományok inspirálta New Balance kollekció a régi, klasszikus elődjének modern verziója, a 80-as évek archívumából kiválasztott színekben.

New Balance

Amikor az 1980-as években megjelent, az 574-es egy egyszerű dizájn kísérletként indult: az utcai és a terepfutó cipők legjobb tulajdonságait egyesítette, hogy az eredmény a tökéletes, mindenhová megfelelő sneaker legyen. Az 574-es hatására kezdtek el gyorsan elmosódni a határok a sport- és a mindennapi viselet között és a modell mára világszerte ismertté vált sokoldalúságának, a klasszikus dizájnnak és a márka örökségét megjelenítő színállásoknak köszönhetően.

A New Balance 574 régóta az iparág egyik legfelismerhetőbb cipője és ma is egyike a márka  legtöbbet vásárolt modelljeinek. Az 574 “History Class” kollekció az eredeti 574-es stílus előtt tiszteleg, a márka archívumából kiválasztott színállásokkal. Friss interpretáció letisztult vonalakkal és klasszikus profillal férfiaknak és nőknek egyaránt, amelyet a modern kényelmi megoldásoknak köszönhetően ugyanolyan jó érzés viselni is, amennyire jól néz ki.

New Balance

A “History Class” pack-nek a cipők mellett egy ruházati kapszulakollekció is része, olyan modern darabokkal, amik a stílust sem áldozzák fel a kényelem oltárán. A női és a férfi sziluetteket egyaránt merész színek és laza szabás jellemzi, a kollekció középpontjában a férfiaknak számára a Fleece Hoodie és melegítőnadrág áll, a nőknek pedig az anorák, mind kényelmes és könnyen viselhető alapdarabok a hűvösebb időben.

Ajánlott fogyasztói ára: 28 430 Ft

Nekem tetszik és Neked?