Divat, Lifestyle

H&M HOME x Diane von Furstenberg

Mától elérhető az H&M közös kollekciója a belga származású amerikai divattervezővel, Diane von Furstenberggel.  A designer arra szeretné ösztönözni a rajongókat, hogy bátran vállalják fel a saját stílusukat az otthonukban is! A H&M HOME-mal való együttműködés pedig segít megvalósítani a legmerészebb ötleteket is.  A kollekció feltűnő mintákból áll, amelyekről von Furstenberg híres, mint például a zebra, a száj, vagy a leopárd minta, illetve Diane jellegzetes absztrakt írása.  A 31 darabból álló kollekció számos otthoni dekorációs terméket tartalmaz: gyapjútakarók, párnahuzatok, dobozok, tálcák, gyertyák, kávéscsészék, kis tányérok, vázák, edények, plakátok és köntös található a kollekcióban.

H&M HOME x Diane von Furstenberg

A kulcsdarabok közé tartozik a kétoldalas  gyapjú takaró, amely az ágy, vagy akár a kanapé tökéletes kiegészítője lehet, a dekoratív dobozok, melyekben kincseket tárolhatunk, tálcák és számos illatgyertya, mintás üvegekben.  Von Furstenberg kedvenc illatával –  a borostyánnal – vannak illatosítva a kollekció nagy gyertyái, míg a négy kisebb, a cédrusfa, a szantálfa, a borostyán és a fenyő illatának egyedi értelmezése, amelyet maga Diane választott. A kávéscsészék és csészealjak tökéletes kellékei a délutáni kávészünetnek, a színes rózsaszín és narancssárga lekerekített vázák pedig minden helyiséget feldobnak a lakásban, különösen friss tavaszi virágokkal megtöltve.  A kollekció egyetlen ruhadarabot tartalmaz, egy köntöst, amely a híres „Diane” mintát viseli. Von Furstenberg a fali dekorációról sem feledkezett meg, poszterei tökéletesen illenek a modern, letisztult, de a bohókásabb otthonokba is. 

“A H&M HOME együttműködés mintái nagyon ikonikusak. A „Diane” mintát 20 évvel ezelőtt terveztem meg, amikor megalapítottam a céget, míg a száj ötlete Andy Warhol rólam készített festményéből származik. Személy szerint szeretem az állatmintákat – a zebra nagyon DVF -, valamint az élénk narancssárga és rózsaszín színeket, de a fekete-fehér is nagyon elegáns. Az egész kollekció mesés, és alig várom, hogy mindenkivel megoszthassam,” mondja Diane von Furstenberg.

A kampányfilmet von Furstenberg saját otthonában forgatták, amit maga a designer rendezett be, a saját stílusa és ízlése szerint. A Diane von Furstenberg x H&M HOME kollekció április 16-tól, péntektől online lesz elérhető a hm.com oldalon és a kijelölt H&M HOME üzletekben.