Divat

Hogyan hordd a karórádat?

Nemrég írtam Nektek a Cluse karórák érkezéséről, amik annyira magával ragadtak, hogy már be is szereztem egyet!:) Ezek a finom, letisztult vonalvezetésű mégis mutatós órák tökéletes kiegészítői a mindennapoknak és a különleges alkalmaknak egyaránt! Összeállítottam Nektek 3 szettet, amiket a kedvenc modelljeimhez igazítottam:

2017-01_nora_cluse_1200x700

Az első egy teljesen hétköznapi CASUAL összeállítás, ahihez egy ezüst karórát választottam! Ezt a modellt egy kényelmes öltözékkel – pamut pólóval, szűk nadrággal, oversize kabáttal, hátizsákkal és sneakerrel – párosítottam. Az ezüst árnyalat visszaköszön a kiegészítőkben, így még jobban előtérbe kerülhet az óránk is!

2017-01_nora_cluse_1200x7003

A második szettemet egy kicsit Szex és New Yorkosra vettem, amit inkább ELEGÁNS stílusúnak mondanék. Ide a kedvenc karórámat választottam, aminek szürke és az arany az alapszíne, ezek jelennek meg a ruhadarabokon is. Egy flitteres szoknyát helyeztem a fókuszba, amit szürke pamut pólóval, rövid állású szőrmekabáttal, magassarkúval és egyedi kiegészítőkkel párosítottam.

2017-01_nora_cluse_1200x7002

Az utolsó karórám egy fekete modell, amit egy kicsit csajosítottam! Ellentónusként a pirosat választottam, ami a nyomott mintás felsőben és a kiegészítőkön is dominál. A nőies felsőt egy szakadt farmerrel, egy vagány bőrdzsekivel és magassarkú bokacsizmával álmodtam meg.

2017-01_nora_cluse_1200x7004

Én mindegyiket stylingot elfogadnám, Neked melyik a kedvenced?

Kövesd a CLUSE facebook oldalát, hogy Te is elsőként értesülj az újdonságaikról, illetve JÁTSSZ az It’s Time Shop oldalán egy, az általad választott gyönyörű karóráért! Részletekért kattints IDE!