Szépségápolás

Hozd ki a legtöbbet a sejtjeidben lakozó erőből!

Folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb szépségápolási márkák, melyek közül szeretném, ha megismernétek a Bioderma gyártója által forgalmazott Institut Esthederm kozmetikumokat. A termékek tudatosan, ökobiológiai elven segítenek megküzdeni a bőröregedés jeleivel és tüneteivel, kíváncsiak vagytok, hogy mi a titkos fegyverük?

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Esthederm:anyagok:Screen Shot 2020-11-05 at 15.47.32.png

A kutatók fejlett szaktudásának és sejt-erőforrásokban való jártasságának köszönhetően egyedülálló módszert fejlesztett ki a fiatalság megőrzésére, amely egyúttal a bőr egészségét és szépségét is óvja. A kutatások fókuszába a hidratáció, a bőrstimuláció, a napfény elleni védelem és a túlzott pigmentáció került. Azonosították a legeredetibb szinergiákat, ezáltal hoztak létre olyan optimális eredményeket kínáló megoldásokat, melyek segítségünkre lehetnek az öregedés elleni harcban.

Az Institue Treatment Method rutin 4 lépése adja meg a bőrnek azt az energiát, amelyre nap, mint nap szüksége van, kíváncsiak vagytok, hogy melyek ezek?

1.Előkészítés és tisztítás

Az Osmoclean sminklemosó termékei tiszteletben tartják a bőr természetes egyensúlyát, feltöltik a sejtek energiakészleteit és lágyan tisztítják a bőrt. A pórustisztító krém (Gentle deep pore cleanser) rendkívüli textúrája a megfelelő mozdulatokkal kombinálva a pórusok mélyebb rétegeiből is képes eltávolítani a szennyeződéseket. Az elhalt hámsejtek eltávolításra a bőrvilágosító arcradírt (Lightening buffing mask) ajánlják, mely egyenesen a bőrsejtekhez juttatja el az aktív összetevőit, emellett eltávolítja a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket is.

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Esthederm:cellulaire mix.jpg

2. Celluláris víz ápolás

Bármely Institut Esthederm termék használata előtt nélkülözhetetlen bőrápolási lépés a Cellular Water Mist alkalmazása, mely segít a bőrsejtek életenergiájának megőrzésében. A bőrben található víz által ihletett vízpermet hidratálja, energizálja, antioxidáns védelemmel látja el a bőrt és felerősíti minden termék pozitív hatását. A celluláris víz tartalmú arcpermet (Cellular water mist) olyan hatékony, mint egy szérum, támogatja a bőr öregedését okozó tényezőkkel szembeni ellenállóképességét. Az ultafinom energizáló krém (Cellular water moisturizing cream) megnyugtatja, revitalizálja, új energiával tölti fel a vízhiányos bőrt. A krém gyorsabban felszívódó változata a gél (Cellular water gel), mely csodálatosan friss érzetet kölcsönöz a bőrnek, miközben teljeskörűen hidratálja és sugárzóvá varázsolja azt. A sejtkoncentrátum alapszérum (Cellular concentrate) a bőrsejtben hat úgy, hogy újra egyensúlyba hozza és tartósan gyönyörűvé varázsolja az arcbőrt.

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Esthederm:borapolas

3.Öregedésgátló bőrápolás

A bőrápoló termékek újra megtanítják a bőrnek, hogyan őrizzék meg szépségüket.  Többféle típus szerint választhatunk, melyet a saját bőrünk igényeinek megfelelően érdemes kiválasztani:

Az öregedés első látható jeleinek megőrzésére a regeneráló szérumot (Derm repair) válasszuk, mely magas koncentrációjának köszönhetően újrastruktúrálja a bőrt. Könnyű textúrája azonnal felszívódik és a bőrbe hatolva erősíti a bőr szerkezetét.

Az öregedés tüneteinek korrigálására fejlesztették ki a Lift&Repair termékcsaládot. A bőrfeszesítő szérum (Absolute tightening serum) tartósan tonizálja a bőrt, újradefiniálja az arckontúrt, a ránctalanító krém (Absolute smoothing cream) tartósan csökkenti a ráncokat, miközben üdévé varázsolja a bőrt, a ránctalanító szérum (Absolute repulp balm) visszaállítja az arc eredeti vonalait, a szemkörnyékápoló (Eye contor lift patches) pedig gyors segítség a fáradt szemek kezelésében.

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Esthederm:anyagok:Intensive termekcsalad.png

Az Intense termékcsalád különös gondossággal összeválogatott molekulák átfogó kollekciója, amely a személyre szabható szépségápolást szolgálja. A termékek gyors és hosszú távú megoldást kínálnak a bőr egyensúlyi problémáinak a kezelésére, látható eredemények érhetőek el velük a bőr öregedése ellen. Célzottabban és hatékonyabb hatnak, hogyha a bőrnek többre van szüksége egy átlagos arcápolási programnál.

Description: Nono 2:I LOVE MOM: mit-hol-mennyiért: 2020:Esthederm:fenyvedelem.jpg

4.Fényvédelem

És végül ne feledkezzünk meg a fényvédő termékekről sem ugyanis, ők segítenek megvédeni a bőrt a külső környezet károsító hatásaitól. A City cream egy városi krém, mely véd az UVA/UVB sugárzástól, megerősíti a bőr különböző védekező mechanizmusait és segít alkalmazkodni a környezetváltozáshoz.

Remélem sikerült átfogóan bemutatnom Nektek ezt a prméimkategóriás francia márkát melyről bővebb információt az Institude Esthederm oldalán találtok. Hamarosan megosztom Veletek a kedvenc termékeimet is.