Divat, Lifestyle

Legyél stílusos shoppingolás közben is!

Egy háziasszony életében egy biztos program mindig van a heti teendői között, ez pedig a bevásárlás. Már többször írtam Nektek a Reisenthel szuper praktikus és kényelmes bevásárlókosarairól, amiket már nagyon régóta használok és mindig izgatottan várom egy-egy új fazon és szín érkezését.

A lányaimmal mindig kaotikus a finomságok beszerzése, arról nem is beszélve, hogy mire mindent megveszek, amit szeretnének egy utánfutóra is szükségünk lenne. Régóta szemeztem a Carrycruiser gurulós bevásárlókocsival, ami biztos voltam benne, hogy segíteni fog ezeknek a beszerző túráknak a kivitelezésében. És igazam is lett, mert már el sem indulok nélküle. Csekély súlya ellenére igen jól terhelhető, rengeteg minden elfér benne. Fém, teleszkópos fogójának valamint nagy dimenziós kerekeinek köszönhetően nagyon kényelmesen húzható, de vastag vállpántjával könnyedén vállra is vehető. Imádom azt is, hogy nagybevásárlásnál a bevásárlókocsi elejére rögzíthető, így tényleg kényelmesen lehet shoppingolni. Belső huzata kivehető és mosható, amelyet a tetején egy zsinórral össze lehet húzni, így mint tető is szolgál.

Régóta szerettem volna egy Carrycruiser – t, most, hogy már van, tudom is, hogy miért!
A bevásárlókocsi elejére is fel lehet akasztani!

A fenti modell mellett további gurulós bevásárlókocsikat is találtok a Reisenthel portfóliójában. A teleszkópos nyelű Trolley M is élménnyé varázsolja a bevásárlásokat. Szuper mintákkal elérhető poliészter anyaguknak köszönhetően igen tartósak, emellett jól terhelhetőek, alumínium kerekeik pedig nagyon jól bírják a tempót. A bevásárlótáskák belsejében integrált zseb is található, így még a pénztárcát, telefont is el tudjuk rejteni benne.

Trolley M – signature black

A másik bestseller Reisenthel kiegészítőm a Carrybag bevásárlótáska, mely modern designjáért már többszörösen is nyert nemzetközi kitüntetéseket. Nagyon könnyű, ennek ellenére jól terhelhető, illetve teljesen laposra összecsukva könnyedén szállítható. Létezik ISO változata is, melynek thermo bélése lehetővé teszi a hideg, illetve a meleg ételek frissen tartását is.

Carrybag bevásárlótáska

Az új fazonok között nagyon sokoldalúan kihasználható a Mini Maxi Shopper Plus, mely kicsire összecsukva könnyedén elfér a kézitáskánkban, kinyitva pedig szuperül pakolható és rendszerezhető. Jó lenne, ha a neylonzacskók helyett elterjednének az ilyen praktikus és időtálló kiegészítők.

Mini Maxi Shopper Plus

A hátizsákok közül nagy kedvencem még az Allrounder R kézi- és hátizsák, mely szuper kényelmes, mi a hétköznapokban is használjuk. Kívül és belül is tele van zsebes megoldásokkal, így remekül elfér benne minden. A Mini Maxi Rucksack is egy praktikus fazon, ezt a modellt azért szeretem, mert összecsukva kis helyen elfér, kinyitva viszont jól lehet pakolni és közben a kezem szabadon marad.

Mini Maxi Rucksack és Allrounder R

Az egyes kollekciók mintáit jól lehet mixelni egymással, de önmagukban is nagyon mutatósak. Nézzetek körül a Trend-design webshopjában, ahol a bevásárlótáskák mellett, utazós és a hétköznapokban is használható kiegészítőket találhattok. Ha szeretnétek első kézből értesülni a Reisenthel újdonságairól, akkor kövessétek a márka hazai forgalmazójának, a Trend-Design-nak a facebook és instagram oldalát. A tavasz/nyári kollekció hamarosan új mintákkal bővül, én már nagyon várom őket!:)

___