Szépségápolás

Hurrá ősz, Hello Rimmel!

Mindig izgatottan várom a sminkújdonságokat, melyek szédületes tempóban érkeznek az őszi szezonban is. A Rimmel London ezernyi csodás termékkel köszönti a hűvösebb évszakot, ismerjétek meg, hogy melyek ezek. Az új Stay Satin kollekcióval végre lehet újra sminkelni a nélkül, hogy egy perc alatt leolvadna!

A sminkelésünket mindenféleképpen az alapozással kell kezdeni, ám ezelőtt a lépés előtt érdemes beiktatni primer termékeket. Az új Insta CC Primer zöldes, lilás és barackos árnyalatai különböző bőrproblémákra (sötét foltok, pirosság, fakó bőr) nyújtanak megoldást, hogy az arcbőr ragyogó és Insta-kész legyen. (2499 Ft)

Az arcpirosítók választásakor az elkövetkező időszakban az élénkebb árnyalatokat érdemes preferálni. A MAXI BLUSH termékek hosszan tartó, üde megjelenést biztosítanak a bőrünknek, természetesen akkor, ha a megfelelő színben választjuk őket, ami igazodik az aktuális sminkünkhöz. (1999 Ft)

Az új Magnif’Eyes “WoW” edition paletta az őszi trend színeiben pompázik. Gyönyörűek a burgundi, olive és a türkiz árnyalati, melyek szuperül kombinálhatóak a világosabb és a mélyebb tónusokkal egyaránt. (4199 Ft)

A diszkók csillogását idézik a nyolc neonszínű árnyalatban tündöklő, Stay Satin folyékony ajakrúzsok. Az élénk színű pirosítók mellett az inzenzív szájfények is must have termékei a szezonnak. (2299 Ft)

A kollekció része még a ScandalEyes Wow Wings szempillaspirál, mellyel még nagyobb és még íveltebb szempillákat varázsolhatunk magunknak. (1999 Ft)

Próbáltad már valamelyiket?