Szépségápolás

„I LOVE CORALS”

Megszületett a Vagheggi legújabb napozó családja, ami a fényvédelem mellett választ ad a tengeri környezet megóvására is. Minden Vagheggi napvédő termék környezetbarát, figyelembe veszi a tengerbiológusok ajánlásait és az ultraibolya sugárzással kapcsolatos leginnovatívabb kutatásokat, hogy biztosítsa a tengeri élet és a biodiverzitás teljes védelmét.

vagheggi
„I LOVE CORALS”

„I LOVE CORALS” az új PARADISE termékcsalád szereti a korallokat

A hawaii zátonyokról szóló egyezményt figyelembe véve a Vagheggi kifejlesztett egy holisztikus és fenntartható napvédő termékcsaládot, olyan növényi alapú összetevőkre és formulákra építve, melyek tisztelik a természetet és optimalizálják a bőr védelmét, miközben garantálják a biztonságos, ragyogó barnulást. Minden napvédőnk az „Amo i coralli” („Szeretem a korallokat”) logót viseli, mely kifejezi a vállalat fenntartható jövőképét és választ ad a növekvő etikai tudatosságra.

vagheggi

A Summer Paradise sorozatot úgy fejlesztették ki, hogy felkutatták a legjobb biológiailag lebomló készítményeket, melyek kisebb hatással vannak a vízi élővilágra, miközben egyaránt védik a bőrt és a tengereket. A Vagheggi napvédő termékek átlagosan 75%-ban biológiailag lebomló termékek és a környezetre gyakorolt hatásuk elhanyagolható. A tengeri környezetbe bejutó felszabadult vegyületek hatásának tudományos értékelése egyre fontosabb.

vagheggi
Élvezd a nyarat a Summer Paradise termékcsalád újdonságaival!

Ismerd meg a teljes termékcsaládot:

 • NAPTEJ SPRAY SPF 30, SPF 50+ VÍZÁLLÓ HATÁSSAL UVA – 150 ML

Mikroemulziót tartalmazó tengerbarát napozó, alkohol nélkül. Ideális világos vagy közepesen barnult bőrökre, sportoláshoz is kiváló. Vízálló hatással anélkül, hogy a bőrön zsíros hatást eredményezne!

 • NAPKRÉM SPF50+ UVA – 150 ML

Professzionális, tengerbarát napozókrém. A vízálló, homokálló formula alkalmas nagyon világos és érzékeny bőrre, valamint gyermekeknek is. Gyerekeknél a krémet gyakrabban vigyük fel (legalább 2 óránként), hogy a megfelelő védettségi szintet biztosítsuk.

 • VÍZÁLLÓ NAPOZÓ STIFT SPF50+ UVA ÉRZÉKENY TERÜLETEKRE, SZEPLŐKRE ÉS BŐRHIBÁKRA – 9 ML

A növényi olajak és vajak nagyobb tartósságot garantálnak. Ideális az érzékeny területek megóvására és a szeplőkre, valamint kiváló gyermekeknek is. A praktikus „kézitáska” méret miatt tökéletes útközben történő használatra.

 • NAPSPRAY SPF 20 UVA – 150 ML

A speciális fúvóka egy nom permetet képez, így a felvitele nagyon gyors. Száraz, selymes felületet eredményez. Vízálló, alkoholmentes, homokálló formula. 360 fokos szórófejjel: fejjel lefelé is permetezhető, a könnyű és folyamatos alkalmazáshoz.

 • NAPKRÉM SPF15 UVA – 150 ML

Professzionális, tengerbarát napkrém, amely védi a bőrt. Ideális a már barnultabb, kevésbé érzékeny bőrökre. A bőr garantáltan puha és hidratált lesz a termék felvitele után.

 • KARCSÚSÍTÓ BARNÍTÓ OLAJ SPF20 UVA – 150 ML

Többcélú formula. Tengerbarát, vízálló napvédelem, amely óvja, védi és egyben karcsúsítja a testet. Alkalmazza gyakran és bőségesen. Selymes, érzéki textúra.

 • NAPOZÓ PERMET SPF10 UVA – 150 ML

Innovatív, fényvédelemmel ellátott víz, amely alacsony védettséget biztosít és felfrissíti a bőrt. Nem ragad és nem hagy fehér foltot a rendkívül könnyű és friss permet. Használat előtt jól rázza fel, permetezze gyakran és bőségesen.

 • INTENZÍV BARNÍTÓ KRÉM – 200 ML

Zselé, csillogó textúrával és vanília illattal, amely könnyen beszívódik a bőrbe és selymessé teszi azt. Nem nyújt napvédelmet, de táplálja a bőrt és serkenti a melanin termelést, elősegítve ezzel a tökéletes barnaságot.

 • 2:1 NAPOZÁST ÉS TARTÓS BARNULÁST ELŐSEGÍTŐ ZSELÉ – 150 ML

Előkészíti az arc és a test bőrét az intenzív, tartós barnuláshoz. Alkalmazza néhány órával vagy akár néhány nappal a napozás előtt. Alkalmazza újra napozás után is a hosszantartó barnulás és a puha, hidratált bőr eléréséhez.

 • MONTEROSA FRISÍTŐ̋ , HIDRATÁLÓ TONIK MIST – 200 ML

A Monte Rosa gleccser csúcsaiból, mély kristályos sziklákon keresztül szűrődik át a friss, tiszta forrásvíz. A bőr helyreállítását segítő permetet a napozás alatt és után is használhatjuk. Hidratálja és egységesíti a bőrt, megőrzi ragyogását. Napi használat mellett elősegíti más kozmetikai termékek hatékonyságát, sminkre permetezve vizes hatást biztosít.

NAPOZÁS UTÁNI RÁNCTALNÍTÓ ARCKRÉM – 50 ML TUBUS

Tápláló és hidratáló hatású ránctalanító arckrém napozás utánra. Megelőzi a ráncok kialakulását, nyugtató hatású és elősegíti az egyenletes barna szín megőrzését.

 • HIDRATÁLÓ ÉS HŰSÍTŐ HATÁSÚ NAPOZÁS UTÁNI TESTÁPOLÓ – 250 ML

Napozás utáni krém az arc és a test bőrére. Erdei füzikét és Aloe verát tartalmaz, frissíti, táplálja és selymessé teszi a bőrt.

 • NAPOZÁS UTÁNI TUSFÜRDŐ ÉS SAMPON – 250 ML

Zselés tusfürdő és sampon, ideális a haj és a bőr megtisztítására a napozás és a tengeri fürdők után. Nagyon gyengéden tisztít, hűsítő és selymes hatást nyújt a bőr és a haj számára.

 • ARCMASZK HIDRATÁLÓ, HŰSÍTŐ ÉS FRISSÍTŐ HATÁSSAL

Nyugtató, frissítő kezelés. Ideális a napozás után, amikor a bőrnek szüksége van rá. Minden tasakban egy egyszer használatos maszk van, ami értékes hatóanyagokkal van átitatva. Bőr atalító és intenzív hidratáló hatása van.

Vagheggi

Fedezd fel Te is a Vagheggi Summer Paradise napozókat a weboldalukon!

___