Szépségápolás

Idézzük meg a kifutók világát a mindennapokban!

amwas-sajtaj-mix

Egy szuper sajtótájékoztató keretei között ismerhettem meg az Artistry legújabb Metallic Luxe kollekcióját, melyben a szezon földszíneit egy kis metálos csillogással tették még izgalmasabbá. Futurisztikus hangulat, fényes textúrák, merész színek és egy csipetnyi glamúr jellemzi a kollekciót, amibe egy kis fémes hatású, drámai smink is belefér.

artistry_foto-nyito

Az új prémium kollekció darabjai egytől-egyig a luxus érzését csempészik a sminktáskádba, melyet a nemzetközi kifutók csillogása inspirált. Érdemes szemügyre vennünk a fő elemeit:

Kezdhetjük a termékpalettát a multifunkciós 3D arcpúderrel (9000 Ft), ami 6 különböző árnyalatból áll – világos, közepesen sötét és sötét – melyeket egyenként, vagy akár összekeverve is használhatunk. Könnyen eldolgozható és leheletkönnyű a textúrája, természetes csillogást biztosít a viselője számára. Egy tökéletes highlighter az arccsont kiemelésére, de ragyogóbbá varázsolhatjuk vele akár a dekoltázsunkat is.

Talán az egyik leghangsúlyosabb ragyogást a szemhéjunkkal tudjuk kivitelezni, amihez a különlegesen tartós formulájú Luxe Metallic Szemhéjpúder Trio-t (15.100 Ft) ajánlom. A krémes, metálosan csillogó festék rendkívül jól pigmentált, felvitelkor púderessé válik, így könnyen eldolgozható mindhárom szín, ráadásul speciális formulájának köszönhetően 24 órán át tartós is marad.

A pontot az i-re a Hosszantartó Folyékony Szemhéjtussal (10.300 Ft) tehetjük fel, mely igéző fekete és csábító lila árnyalatban elérhető és attól függően, hogyan esik rá a fény, mindig más arcát mutatja. Könnyen szárad, így precízen felvihető a szempillák tövébe, vízálló és egész nap a helyén marad.

Fall 2016 group product shot

Ha Te is beleszerettél valamelyik termékbe és szeretnéd valamelyiket megrendelni az Amway webshopjából, akkor kérlek, hogy írj nekem az ilovemom.blog@gmail.com-ra vagy ide a blogra és segítek!