Divat

Időtlen eleganciával köszönti az őszt a PLIÉ

A valódi értékek időtállóak – erre alapoz a PLIÉ őszi-téli kollekciója, amely olyan formákat, hangulatokat mutat be, amelyek mindannyiunkat örömmel, melegséggel és nosztalgiával töltenek el. 

PLIÉ

A PLIÉ Závodszky Dalma és Mihályfi Zsófia ötlete alapján kelt életre 2020-ban, a ruhák megálmodásáért a MOME-n végzett Dalma, az operatív folyamatokért pedig a marketing területről érkezett Zsófi felel. Bihari Virág 2021-ben csatlakozott a márkához és üzleti oldalról segíti a PLIÉ folyamatos fejlődését. A szezononként megújuló kollekciókat könnyedség, letisztultság, finom elegancia és magas minőség jellemzi. A PLIÉ márka célja, hogy a ruhadarabok viselőit segítse az önazonosság és harmónia megtalálásában és magabiztossá tegye őket a hétköznapokban. A természetes alapanyagokból, szép és egyedi színpalettára építkező kollekciók a mindennapokban jól használható darabokat kínálnak egy-egy a klasszikustól eltérő, izgalmas csavarral.

A márka legújabb kollekciója a tavaszi-nyári „Nő hétszer” kollekció folytatása, amely a női szerepeket helyezi előtérbe. A két széria jól variálható egymással, a darabok könnyen párosíthatóak. A kollekció termékei egymásra építkeznek, sokféle helyzetben viselhetőek, ennek köszönhetően a különböző női szerepekhez is ideálisak.

PLIÉ

A legújabb Plié termékeket a finom vonalvezetés, könnyed fazonok, és halvány árnyalatok jellemzik. Az egyedi színpaletta mellett a márka őszies, állatmintás, és hosszú fazonokat is felvonultat, amelyek a hétköznapokban és különleges alkalmakon is megállják a helyüket. A kényelem mellett minden gardrób alapjául szolgálnak, hiszen a prémium és természetes anyagokból készült ruhákat hosszú élettartamra tervezik és készítik, Magyarországon. 

PLIÉ

A fotózás helyszíne a világ első stúdiópalotája, a Magyar Rádió egyik egykori épülete volt, amely a régmúlt idők hangulatával emeli a kollekció által is közvetített nosztalgikus érzést. Az épület egy korszak meghatározó eleme volt, amelynek tereiben összpontosul a tervező által megálmodott klasszikus hangulat.