Szépségápolás

Igazi rituálé a hajadnak!

A SISLEY márka 1976-tól kezdődően gyárt ápoló termékeket, így már több, mint 40 éves múlttal rendelkezik a bőrápolásban. A bőrápoló formulái gyógynövény alapúak, melyeket most kiterjesztettek hajápolási termékeikre is.

A HAIR RITUEL termékcsalád mind a hat tagja magas koncentrációban tartalmaz növényi kivonatokat és illóesszenciákat, ásványi anyagokat, vitaminokat és proteineket, melyek egyidőben stimulálják a hajhagymákat és restruktúrálják a hajszálakat. Az aktív hatóanyagok kiegészítő hatásának az eredménye, hogy a mélyben, a hajhagyma sejtmechanizmusát élénkítik. Elképesztő illatuk van a termékeknek, melyeket inkább a női nemnek tudok elképzelni, de természetesn a férfiak is használhatják őket. Használatukkal napról-napra nő a haj volumene és tartása, regenerálódik, visszanyeri vitalitását és ragyogását.

Ezekkel a termékekkel találkozhattok a termékcsaládban:

  • Soin Lavant Revitalisant Volumateur – Sampon-koncentrátum intenzív volumen a hajtőtől a hajvégekig. Lágyan tisztítja és ápolja a fejbőrt és hajkoronát, ezeket olyan vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el, melyek elengedhetetlenek a vitalitáshoz.
  • Soin Lavant Revitalisant Disciplinant – Sampon-koncentrátum megszelídíti a rakoncátlan tincseket. Rendkívül hatékony aktiváló összetevők alkotják, melyek célzottan hatnak a hajhagymákra és hajszálakra.
  • Crème Démêlante Restructurante – kondicionáló a töredezett haj megerősítésére, egy egyenletes, selymes hajért. Összetétele gondoskodik arról, hogy a hajszálak simák, csillogóak és ellenállóképesek legyenek.
  • Masque Soin Régénérant – teljeskörű regeneráció haj és fejbőr számára. Összetételét növényi kivonatok, proteinek, vitaminok és ásványok gazdagítják, melyek élénkítik a hajhagymákat, és a stressznek kitett hajat már a gyökereknél erősítik. A karité-, makadámia-, kamélia- és mogyoróolaj intenzíven ápolják és táplálják a hajszálakat.
  • Le Sérum Revitalisant Fortifiant – az erős, vastagszálú hajért. Az ásványokban, vitaminokban, növényi kivonatokban és fehérjékben gazdag összetétel serkenti a hajhagymákat, így a hajszálak stabilabban gyökereznek a fejbőrbe. Ez az intenzív szérum segíti a haj ellenálló-képességnek fokozását és természetességének megőrzését.
  • L’Huile Précieuse Cheveux – illatos szépségápoló, tápanyag, csillogás, puha és fényes haj. A passiógyümölcsből, karitéból, gyapotból és moringából nyert olajak javítják a haj szerkezetét, annak teljes hosszában. A nemes, illatos és ápoló olaj fényből szőtt hálóként öleli körül a hajszálakat.

    A fenti termékeket kizárólag a Marionnaud parfümériákban tudjátok megvásárolni!