Lifestyle

Így takaríts gyorsan és hatékonyan!

Nagyon szeretem a rendet magunk körül és a lányaimnak is azt tanítom, hogy egy nőnek nagyon fontos erre odafigyelnie. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egy férfi nem tud segíteni, hanem azt, hogy a körülöttünk lévő közeg befolyásolja a közérzetünket.

Egyszerre kitakarítani a lakást nem kis munka. Nehezen kezdünk bele, sokszor halogatjuk és közben egyre rosszabbul érezzük magunkat a folyamatosan növekvő otthoni káosz miatt. Az AMWAY Home™ ötlete, hogy válts apró lépésekre és tegyél minden nap egy kicsit a környezeted tisztaságáért és meglátod, a takarítással járó dráma elkerül! A márka hatékony és környezetbarát tisztítószereivel könnyű dolgod lesz, most megmutatom Nektek, hogy szerintem hogyan lehet hatékonyan csinálni!

Ki korán kel…

Ébredj fel hamarabb! A korábban munkába járásra fordított időt hajlamosak vagyunk a home office ideje alatt a pihenésre cserélni. Sokszor ahelyett, hogy kómásan a telefonomat görgetnem, hasznossá teszem a reggeli fél órámat is! Ennyi idő elég arra, hogy egy-egy rövidebb feladatot elvégezzek, például letörölgetem a polcokat vagy vitrineket, fertőtlenítem a nappali bútorokat, elmosogatok, ami ebbe az időbe belefér!

Azért, hogy a lakás fényárban úszhasson már rengeteg tisztítószert kipróbáltam, most a L.O.C.™ Üvegtisztítón a sor! Növényi eredetű tisztítóanyagai áthatolnak a makacs szennyeződéseken és csíkmentes ragyogást biztosítanak az üvegfelületeken. A termék mellett szól, hogy nem tartalmaz foszfátokat, erős hatású savakat és lúgokat. Gazdaságos, 500 ml-es kiszerelésben kapható, amelyből 2 liter használatra kész terméket nyerhetsz. (Ajánlott fogyasztói ár: 1650 Ft/500 ml)

Description: https://www.amway.hu/_product_max_image/11739?20180702134902580

Soha többet mosatlan edény!

Sajnos nincsen mosogatógépem, ezért nálam a koszos edények okozzák a legnagyobb felfordulást a konyhában. Most próbáltam ki a DISH DROPS™ Folyékony mosogatószer koncentrátumot, mert meglepett vele a cég. Már néhány cseppje is rendkívül hatékony, így szuper gazdaságos megoldás! Aloe verát, alpha-hydroxy-savat (AHA-sav) és shiso-növény természetes kivonatát tartalmazza, így megóvja a kezet a mosogatás káros hatásaitól. Csillogó tisztaság pillanatok alatt!  (Ajánlott fogyasztói ár: 3000 Ft/1 liter)

Description: https://www.amway.hu/_product_max_image/226?20200402075536732Description: https://www.amway.hu/_product_max_image/12129?20180702142102020Egy tisztítószer „mindenek felett”

A feketeöves rendrakók használhatnak univerzális tisztítószert, így a lakás több pontja is ugyanazzal az egy termékkel makulátlanná tehető. Ilyen az L.O.C.™Univerzális tisztítószer, mely falicsempén, mosdókagylón, fürdőkádon, toaletten és márványfelületeken is alkalmazható. Tiszta lesz vele a konyhapult, a tűzhely, a mosható falak, ajtókilincsek, telefonok, kukák és a festett fafelületek. Természetes eredetű összetevőket tartalmaz, biológiai úton teljes mértékben lebomlik, így környezetünket is kíméli. (L.O.C.™Univerzális tisztítószerajánlott fogyasztói ár: 3100 Ft/1 liter)

Használj ki minden percet!

Írd össze az automatizálható feladatokat és vesd be őket akkor, amikor kevesebb időd van a rendrakásra! Indíts be egy mosó- vagy szárítóprogramot amíg reggelizel, vagy épp konferenciahívásod van a kollégáiddal: így a gép végzi a dolgát, miközben Te is a tiédet! Ide tartoznak a hatóidőt igénylő tennivalók is: pár pillanat alatt bepermetezheted a toalettet tisztítószerrel, vagy a sütőbe égett ételek maradványait is elkezdheted feloldani. Utóbbihoz remek megoldás az AMWAY™ Sütőtisztító szer, mely egyenletesen hozzátapad a sütő felületéhez és felpuhítja a vastag, odaégett akár zsír- vagy cukor alapú lerakódásokat. Nincs szükség súrolásra, a szennyeződések könnyen és gyorsan eltávolíthatók. Nincs más hátra, csak élvezni a mesés tisztaságot! (Ajánlott fogyasztói ár: 3000 Ft/1 liter)

Ismerd meg az AMWAY Home kollekcióját, melyben a tisztítószerek mellett edényeket, víztisztítót és egyéb kiegészítőket is találtok!