Szépségápolás

Indítsd be a bőröd hialuronsav termelését!

Az új Hydra Skin Effect termékcsalád tagjai tiszta hialuronsavat tartalmaznak, mellyel nem csak intenzíven hidratálják a bőrt, hanem beindítják a bőr azon képességét is, mellyel képes belsőleg hialuronsavat előállítani. Akár háromszor több hialuronsavat is aktivál, mint amennyit a bőr egyedül képes előállítani. Az új termékcsaládban található hialuronsavat fermentációs eljárással állítják elő, ezért nagyon tiszta és hatékony, amellett, hogy összetételében hosszú és rövid molekulaláncokat kombinál. Ezeknek kettős hatása van: a hosszú láncú molekulák megkötik a vizet a bőr felső rétegében, a rövid láncúak pedig stimulálják a bőr természetes képességét saját hialuronsav előállítására. A nagyszerű hatás önmagában azonban nem elég, fontos a termékek textúrája is. Laboratóriumunk szakértői ezért olyan termékeket alkottak, amelyek speciális, könnyű gélformulájukkal hidro-diszperzív technológiát alkalmaznak, amely a bőrre kenve “megolvad” és azonnal beszívódik, mindenféle zsíros és elnehezedő érzés nélkül.

Miért olyan fontos a hidratálás?

Sokan úgy gondolják, hogy a fiatalos megjelenést csakis öregedésgátló bőrápolással lehet elérni. Ez minden bizonnyal nagyon fontos, de ha a bőr kiszárad, akkor nagyon fiatalon is rosszul fog kinézni. Képzelj csak el egy almát! Amikor leszakítják a fáról, sima, fényes és lédús. De ha egy időre a fűtés közelében hagyod, elveszíti víztartalmát és hirtelen kiszárad, ráncos lesz, a héja fakóvá és csúnyává változik. Ehhez hasonlóan viselkedik a bőrünk is. A vízhiány szürkévé, fakóvá, érdessé és szárazzá teszi. Teljesen mindegy, hogy az illető hány éves. Ezért fontos, hogy belülről elegendő mennyiségű vizet biztosítsunk, és egész évben minőségi ápolásban részesítsük bőrünket.

Mítoszok a hidratálásról

Már régen nem igaz, hogy télen nem szabad hidratáló bőrápolót használni, mivel az “lefagyasztja” és károsítja a bőrt. Éppen ellenkezőleg, télen a víz nagyon könnyen eltűnik a bőrből. Okozhatják ezt a kedvezőtlen időjárási viszonyok, mint a fagy, a szél, a hó, de a meleg és a hideg környezet gyakori váltakozása is. A bőr nem képes fenntartani a hidrolipid gátját és a víz eltűnik. Nyáron a nap, a medence és a sós víz van rá ilyen hatással, és az ördögi kör bezárul. Ezért gondolni kell a hidratálásra és pótolni kell a folyadékot bőrápolók segítségével is az év minden évszakában.

Mire képes a hialuronsav?

A kozmetikumok ezen ápoló összetevője évek óta nagy siker. A kor előrehaladtával a bőr elveszíti rugalmasságát és feszességét, kezdenek megjelenni a ráncok és ez a folyamat bizony, már 25 éves kor után elkezdődik. A hialuronsav természetes formában megtalálható a bőrünkben és meg tudja tartani a bőr hidratáltságát, mert nagy mennyiségű vizet is képes megkötni, ezért is olyan fontos a megfelelő pótlása.

Hydra Skin Effect Hidratáló Szérum (5299 Ft/100ml)

Már az első használat után energiát ad a bőrnek. Ezért ideális mentőöv például egy álmatlan éjszaka vagy egy hosszúra nyúlt, fárasztó munkanap után, amikor a bőr dehidratálttá válik. A szérum gondoskodik a simább bőrről, az akár 72 órás hidratációról és a ráncok kisimításáról. 2,5-szer több hialuronsavat tartalmaz, mint a Hydra Skin Effect termékcsalád többi tagja.

Hydra Skin Effect Frissítő Hidratáló Nappali Gél-krém (3499 Ft/50ml)

Akár 72 órán keresztül hidratálja a bőrt és a hialuronsavnak köszönhetően újraaktiválja a bőr sejtjeit, amelyek gondoskodnak a bőr feszesítéséről. Ezenkívül könnyű gélösszetételű, melynek köszönhetően nem hagy zsíros filmréteget a bőrön.

Hydra Skin Effect Regeneráló Hidratáló Éjszakai Gél-krém (3499 Ft/50ml)

Töltsd fel a bőröd alvás közben és próbáld ki ezt a kellemes textúrájú éjszakai csodát, amely hialuronsavat tartalmaz és aktiválja a bőrsejteket. Ezáltal a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik, és akár 72 órán keresztül is hidratált marad.

Hydra Skin Effect Ampulla Kúra (4499 Ft/7 × 1 ml)

S.O.S. mentőöv a rendkívül dehidratált bőrnek, amely intenzív ápolást igényel: a speciális ampullák tiszta hialuronsavat tartalmaznak, amely azonnal aktiválja a bőrsejteket. Megköti a vizet a bőr felsőbb rétegében és serkenti a sejtek saját hialuronsavtermelését, ennek köszönhetően egyensúlyban működik a bőrrel, mely ezáltal megtartja feszességét. Azon kívül, hogy a bőröd rugalmasabb lesz, hidratálttá és kellemesen bársonyossá is válik.

Hydra Skin Effect Micellás Víz (2119 Ft/400ml)

Hydra Skin Effect Micellás Arclemosó Gél (1999 Ft/150ml)

Még akkor is, ha egy nehéz munkanap után csak be akarsz dőlni az ágyba, ne felejtsd el eltávolítani a sminkedet. Éjszaka van ugyanis ideje a bőrünknek önmagára, ekkor regenerálódhat és nyerhet új erőt a következő napra. A Hydra Skin Effect arctisztító gél és micellás víz egy mozdulattal eltávolítják a sminket és az egyéb szennyeződéseket, és valóban mélyen megtisztítják a bőrt. Ezen felül tartalmaznak hialuronsavat, amely arctisztítás közben is intenzív hidratálást biztosít és így megakadályozza a bőr idő előtti öregedését.

Hozd ki magadból a benned rejlő lehetőségeket!

___