Szépségápolás

INGLOT by Liptai Claudia

Limitált kiadású make-up kollekciót dobott piacra a hazai díva, Liptai Claudia és a Broadway kedvenc sminkmárkája az INGLOT. A lengyel sminkmárkát több mint 25 évvel ezelőtt Wojtek Inglot gyógyszergyári kutatóvegyész alapította. Célja az volt, hogy magas minőségű termékeket hozzon létre elérhető árakon.

Az INGLOT márka folyamatosan olyan nőkkel, influencerekkel, sztárokkal dolgozik mind világszintű, mind lokális együttműködéseiben, akik méltón és hitelesen közvetítik a márka értékeit, üzeneteit. Az Inglot nő hisz a tradícionális értékekben, de semmiképp nem konzervatív. Sőt nagyon is nyitott, befogadó, modern szellemiségű nő, aki szenvedéllyel kiáll az általa képviselt ügyek mellett,  – legyen az a környezetvédelem vagy a nők egyenjogúsítása akár –  tudatos, eltökélt, valódi értékek mentén éli életét. Tökéletességre törekszik, maximalizmus hajtja mindenben, amihez nyúl a professzionalizmus tükröződik. Így volt fantasztikusan hiteles, nemzetközi márkanagykövete az utánozhatatlan JLO, és így lesz itthon méltó kollekciós nagykövete az egyedi és megismételhetetlen, a hazai dívák legnépszerűbbike, Liptai Claudia is.

A kollekció összeállításakor arra törekedtek, hogy egy olyan szettet állítsanak össze, melynek segítségével hétköznapi sminket  vagy alkalmibb, fényűzőbb make-up-ot, sőt akár egy kifejezetten elegáns, nagyvilági lookot is el lehessen készíteni! A márka tervei szerint Claudia több szakmai és nagyközönségeknek szervezett eseményen, közönségtalálkozón is népszerűsíti kollekcióját! Üzleteikben Oscar Larion make-up artist segít az érdeklődőknek a kollekció elemeinek használatában, a tökéletes smink elkészítésében. A kollekció 2019. december 31-ig kapható az INGLOT üzleteiben és webshopjában.