Szépségápolás

InstantBeauty

Rohanó világunk folyton változik, ezért bátran kijelenthetem, hogy sokszor az embernek a saját életéhez sem könnyű alkalmazkodnia, ezért állandóan újra kell tervezünk.

Ám mi van akkor, ha befut egy meghívás egy fontos eseményre, épp beteg lesz a saját fodrászunk vagy váratlanul meghívást kapunk egy wellness hétvégére? Hol találunk olyan szolgálatót, aki fogad bennünket és hogyan tölti be a körmös vagy kozmetikus a frissen felszabadult időpontját? Erre megoldás a zseniális magyar applikáció, az InstantBeauty, amit érdemes megismernetek!

InstantBeauty

A szépségipar keresleti- és kínálati oldalán is sok-sok lemondás van, hiszen bármikor megbetegedhet a gyerekünk, elmaradhat a különóra vagy egész egyszerűen egy váratlan helyzet felülírhatja a programunkat. Egy kozmetikai szakembernek komoly idő- és bevételkiesést okozhat, ha a befoglalt vendég – akár önhibáján kívül – nem jön el, viszont ő meg üresjáratban van a lefoglalt időpontban vagy éppen fordítva, ha készülünk valahová és éppen lemondja a foglalásunkat a kedvenc kozmetikusunk vagy fodrászunk. Erre is nyújt megoldást az InstantBeauty applikáció, amely a használóinak megmutatja a felszabadult helyeket, legyen akár körmösről, pillásról, fodrászról vagy kozmetikusról szó és ez nem jár semmiféle nehézséggel. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy meg kell válnunk a jól megszokott határidőnaplónktól vagy digitális kalendáriumunktól, ez csupán egy kiegészítő lehetőség, amelyet most 30 napra ingyenesen ki lehet próbálni.

InstantBeauty

Az applikációval földrajzi elhelyezkedés, ár és értékelés alapján is megtalálhatja bárki a számára legszimpatikusabb szolgáltatót. Az illető neve, a szalon pontos címe és egymás elérhetőségei akkor jelennek csak meg, amikor az adott szolgáltató visszaigazolja a lefoglalt időpontot. Az InstantBeauty ugyanis olyan okos, hogy tartózkodási helyünkhöz képest távolság alapján mutatja meg, hogy kik is az elérhetőek a számunkra privilegizált időpontban. Ez az Androidra és iOS-re is letölthető magyar app az egyik legjobb barátunk lehet, ha letöltjük. Praktikus, korszerű, gyors és hatékony, úgyhogy már semmi nem állhat a szépülésünk útjába.

Töltsd le az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

___