Szépségápolás

Ints búcsút a száraz, viszkető bőrnek!

Senki számára nem ismeretlen, milyen kellemetlen érzés, amikor bőrünk egész nap húzódik, viszket vagy akár hámlik. Ezek mind-mind az érzékeny bőr legfőbb tünetei, amelyekkel nemcsak felvehetjük a harcot az Eucerin legújabb ajándékcsomagjában megtalálható termékekkel, de rendszeres használatuk mellett meg is előzhetjük őket. Sajnos nekem és a lányaimnak is van hasonló problémánk, ezért nagy örömmel fogadtuk ezt a szuper csomagot.

Az érzékeny bőr kialakulásának egyaránt lehetnek külső és belső tényezői is, mint például a hormonális változások, az UV-sugárzás, hagyományos szappanok használata vagy az éghajlat béli változások. Mivel a tünetek sokszor a legváratlanabb napokon, kiszámíthatatlanul ütik fel a fejüket, a megoldás inkább a megelőzésben rejlik, mintsem a kezelésben. Ennek részeként számíthatunk az Eucerin érzékeny bőrre kifejlesztett termékeire, amelyeknek köszönhetően a viszkető, irritáló érzéstől oly könnyen szabadulhatunk meg, mintha csak levettük volna magunkról a szúrós, legrosszabb kötött pulcsinkat.

A csomagban érzékeny bőrre kifejlesztett termékek rejtőznek, amelyekkel tetőtől talpig ápolhatjuk bőrünket.

Az Eucerin már az 1950-es évek óta alkalmazza szaktudását a jól tolerálható és hatékony termékek kialakításában, hiszen az érzékeny bőr különleges ápolást igényel. Több mint száz éve ismeretes, hogy bőrünket egy savköpeny védi a mikrobiális fertőzésektől és az irritáló anyagoktól, ám csak nemrégiben, a kutatási módszerek fejlődésének köszönhetően sikerült felfedezniük három olyan összetevőt – a dexpanthenolt, citrát-puffert és glicerint –, amelyek kombinációja bizonyítottan védi a bőr savköpenyét, valamint belülről aktiválja a természetes enzim-tevékenységet. Ahhoz azonban, hogy lássák, ezek az összetevők miként hatnak az enzim-aktivitásra, új tesztelési módszert kellett kitalálniuk. Végül ezen új módszer kifejlesztésével sikerült megalkotniuk a pH5 Enzim-Védelmi rendszert, amelynek hatóanyagai hatásosan működnek együtt a bőr természetes védelmének belülről kifelé történő megerősítésében.

Az érzékeny bőrre kifejlesztett pH5 termékcsalád termékei visszaállítják a bőr optimális pH-értékét, megerősítik természetes védekezőképességét, illetve a számos termékben megtalálható dexpanthenol regenerálja is bőrünket. Az Enzim-Védelmi rendszer szintén fellelhető a termékcsalád legtöbb termékében, amelyek között mindannyian megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt.

  • A pH5 Intenzív krémet használhatjuk arcunkra, valamint testápoló krémként is. Felvitelét követően gyorsan beszívódik, azonnal hidratál, bőrünk érezhetően sima, bársonyos és védett lesz. Az 5% dexpanthenolt tartalmazó bőrnyugtató formulájának és hidratáló hatásának köszönhetően azonnali enyhülést nyújt bőrünknek.
  • Szintén 5% dexpanthenollal gazdagított, enyhén illatos Eucerin pH5 kézkrém hosszan tartóan hidratálja és ápolja a kezeket, pH5 Enzim-Védelmi rendszernek köszönhetően pedig aktiválja a bőr saját védekező képességét. A pH5 citrát-puffer, dexpanthenol és glicerin aktív hatóanyagkombinációi által jelentősen növeli az enzimaktivitást, illetve növeli a bőr nedvességtartalmát.
  • Az Eucerin DermoCapillaire pH5 kímélő sampon kifejezetten azok számára készült, akiknek érzékeny a fejbőre. A kímélő sampon eltávolítja a szennyeződéseket, a pollent és az allergéneket, miközben fenntartja a haj természetes pH-értékét, megőrzi a fejbőr természetes védekezőképességét, illetve megelőzi a kiszáradást és az irritációt. Hajunk egészséges, fénylő és puha tapintású lesz használatát követően.
  • Az Eucerin pH5 Bőrkímélő tusfürdő szappanmentes, lágyan habzó termék, amely még csecsemők bőrére is használható egy hónapos kortól. A bőr mikrobiomját kímélő, gyengéden tisztító tusfürdőnek köszönhetően bőrünket hidratáltnak, sima és lágy tapintásúnak érezhetjük, ezenfelül bőrünk pH értéke stabilizálódik, és még a legérzékenyebb bőr is visszanyeri az egészséges érzetét. Bizonyítottan lágyítja a csapvizet, ezáltal a többi termékhez képest alkalmasabb az érzékeny és irritációra hajlamos bőr tisztítására, sőt allergiás reakcióra hajlamos bőrön is használható. 

Eucerin pH5 ajándékcsomag tartalma:

  • Ph5 Bőrkímélő tusfürdő 200 ml
  • Ph5 DermoCapillare kímélő sampon 250 ml
  • Ph5 Kézkrém 75 ml
  • Ph5 Intenzív krém 75 ml

Ajánlott fogyasztói ára: 9 999 Ft, az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

___