Szépségápolás

Ints búcsút a vékony, elmosódott kontúrvonalú ajkaknak!

Mindnyájan szeretjük a telt ajkak látványát. Nem kell bonyolult megoldásokban gondolkozni, ha úgy érzed téged nem Angelina Jolie genetikájával áldott meg a sors az ajkaid teltségét illetően, mert már rengeteg szuper ajakápolót fejlesztettek, melyekkel optikailag növelhetjük ajkaink teltségét. Íme a Nu Skin két kifejezetten erre a célra kifejlesztett terméke, melyeket érdemes közelebbről is szemügyre vennetek!

Nu Skin

Nu Colour Lip Plumping Balm (ajakdúsító balzsam) gyönyörű, telt ajkakat varázsol, miközben ragacsos érzet nélkül hidratálja és simítja az ajkakat. Antioxidáns tartalmának köszönhetően segít fenntartani az ajkak fiatalos megjelenését. Használhatod önmagában is hiszen, halvány rózsaszín visszafogott árnyalata kiemeli ajkaid természetes szépségét, ugyanakkor színző termékek, rúzsok “alatt” alkalmazva is hatásos lehet! Textúrája finoman siklik az ajkakon, frissítő hatást kelt, és egy leheletnyi színnel kelti őket új életre.

Nu Skin
Nu Colour Lip Plumping Balm – ajakdúsító balzsam

A még látványosabb hangúlyozásra vágyóknak  a Nu Colour Contouring Lip Gloss ajakkiemelő szájfény lehet a jó barátja. Ez az ultrafényes szájfény oligopeptidekkel emeli ki a száj vonalát az ajkak ívére összpontosítva, amely a kor előrehaladtával elmosódik. Ezek a peptidek klinikailag bizonyítottan serkentik a kollagéntermelést irritáció nélkül, ezáltal segítik a teltebb, formásabb ajkak elérését, mindössze 28 nap alatt. A rendkívülhosszan tartó csillogást élvezheted önmagában vagy egy általad választott rúzs “felturbózásaként” is.

Nu Skin
Nu Colour Contouring Lip Gloss – ajakkiemelő szájfény

Első ránézésre a két termék hasonlónak tűnhet, így jogos a kérdés, hogy mi a különbség a kettő között?! A választ az összetevők között kell keresni. A Lip Plumping Balm ricinusolaj tartalmának köszönhetően hidratálja és kondicionálja az ajkakat. Különlegességét viszont az L-Menthol okozza, amelynek köszönhetően a hűsítő bizsergést azonnal érezzük ajkainkban. A Contouring Lip Glossban található Palmitoyl oligopeptide ezzel szemben hosszútávon fejti ki a hatását. Három kulcsfontosságú aminosavból álló oligopeptid növeli a szerkezeti fehérjeszintézist, az ajkak rugalmasságát és tónusát.

Varázsolj magadnak Te is teltebb ajkakat gyorsan és beavatkozások nélkül!

___