Divat

Ismered a giant knitting vagy az arm knitting kötési technikát?

A giant knitting az extra méretű fonalakkal, extra méretű eszközökkel való kötést, az arm knitting technika pedig a vastag fonalak használatával karral törtőnő kötést jelenti. Az ausztrál Jacqui Fink 2012-ben robbant be luxustakaróival a külföldi piacokra, de szerencsére ma már itthon is egyre népszerűbbek az ilyen technikával készült termékek.

OVERknits6 nyito

Én csak nemrég találkoztam Dévényi Ága OVERKnits márkájával és termékeivel, de egyből beléjük szerettem. Kiegészítői nem gyapjúból, hanem akril és akril keverék anyagból készülnek, így amellett, hogy könnyen kezelhetőek, a gyapjúra allergiás, érzékeny bőrűeknek és a vegánok számára is megoldást nyújtanak a kényelmes hordhatóságra.

overknit mix

A különleges és extravagáns textúra mellett a színek – mesés smaragd, pompás azúr, harsány okker – is nagyon élénken jelennek meg a termékeken, emellett az is kecsegtető, hogy csak limitált drabszámban készülnek, így nem fognak velünk szembejönni az utcán, illetve nem fognak megfordulni minden háztartásban. A tervező kínálatában többféle szélességű körsálakat, kámzsákat, sálat és sapkákat is találsz, válogass a kedvedre a weboldalon és dobd fel a szürke hétköznapjaidat!