Szépségápolás

Ismered a lehető legyorsabb és legalaposabb epilálót? Most Te is MEGNYERHETED!!!

Minden nőnek szüksége van egy jó epilátorra, már csak az nem mindegy, hogy milyen készüléket választunk. Az egyértelmű, hogy egy komplex megoldást szeretnénk, amivel az egész testünk számára hatékonyan és biztonságos tudjuk garantálni a szőrszálak eltávolítását, de létezik ilyen szerkezet?

Én tavaly váltottam a Braun Silk –épil 9 epilátorára és azóta is nagyon elégedett vagyok vele. Nemrég kijött a termék legújabb változata, amit be kell, hogy mutassak Nektek! Nem is tudom, hogy hol kezdjem a sokoldalúságának a részletezését, ezért inkább azokra a ruhadarabokra fókuszálok, ahol létfontosságú, hogy a szőrszálaink ne látszódjanak és hatékonyan tudjuk eltávolítani őket!

2016-06_nora_braun_1200x7002

Az ujjatlan felsők minidg ápolt hónaljat kívánnak. Bármilyen típusú felsőről is beszélünk – pántos, féloldalas, pánt nélküli – mindig fontos, hogy szőrszálmentesen jelenjünk meg benne. Az új epilátor MicroGrip csipesz technológiájának köszönhetően a szőrszálak eltávolítása és azok bevezetése a nyílásokba hatékonyabb, így egyetlen mozdulattal, finoman távolíthatóak el. Ha véltelenül egy fontos megbeszélés vagy randi előtt kell nekiesnünk a szőrtelenítésnek, akkor sem kell pánikba esnünk, hiszen percek alatt elvégezhető a művelet.

2016-06_nora_braun_1200x7003

A miniszoknyák viselése is makulátlan lábakat kíván. A szoknya hosszától függően is fontos, hogy ápolt és szőrmentes bőrrel rendelkezzünk, már csak a saját magabiztosságunk érdekében is. Az új Silk-épil 9 epilátor feje 40%-kal szélesebb, ezáltal nagyobb felületet fed le, így több szőrszálat távolít el egyetlen mozdulattal, ezáltal az epilálás időtartama is lerövidül. Számomra a hatékonyság mellett az időtényező az egyik legfontosabb kritérium, hiszen a mindennapi pörgésben erre tudunk a legkevesebb időt szánni…:)

2016-06_nora_braun_1200x700

A ruhák must have ruhadarabjai a szezonnak és a fenti ruhákhoz hasonlóan igényes és ápolt megjelenést követlenek meg. Ez egy nagyon kényelmes viselet, stílustól függően a hétköznapokra, alkalmakra vagy akár shoppingolni és egy partyra is tökéletesek. A készüléknek imádom a Wet & Dry technológiáját, melynek köszönhetően a fürdőkádban vagy a zuhany alatt is használható az epilátor. Ugye milyen praktikus?

A ruhák mellett, természetesen a nyári, fürdőruha szezon mellé is nélkülözhetetlen ez a szuper termék, melynek azt hiszem, hogy minden lényeges tulajdonságát összeszedtem Nektek, már csak az a kérdésem, hogy ki szeretne NYERNI egy ilyen szuper Braun Silk-épil 9-es epilátort?

2016-06_nora_braun_1200x7004

1.LÁJKOLD az ilovemom oldalát és OSZD MEG ezt a posztomat!

2.ÍRD MEG nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy számodra mi a legfonotsabb kritérium egy epilátor kiválasztásánál?