Gyerek

Ismerjétek meg Olívia, Nono és Beni kutya kalandjait!

Dr. László Tímea ingatlan szakjogászként kezdte a pályafutását. Egészen addig dolgozott a szakmában, míg meg nem született két kislánya. Ekkor már úgy érezte, inkább eljött az ideje annak, hogy a kemény, jogi szabályozások tanulmányozása helyett, inkább az álmai után menjen. Igazán messzire nem kellett mennie, hisz az ihlet igazán közel volt hozzá. A családja történetét, mindennapjait foglalta keretbe. Olíviáét, Nonóét, tehát a lányaiét és Beni kutyáét. Bájos történetek születtek meg napi kalandjaikból. Ám, ebből még nem lett könyv, ehhez még szükség volt sok-sok munkára, energiára és ismeretre.
Remélem, én pedig most a következő évek siker-mesekönyvét mutatom be neked, ugyanis megjelent az első olyan ovisoknak/kisiskolásoknak szóló mesekönyv Tímea tollából, aminek a szereplői valós személyek, akiket e pillanatban is követhetsz a közösségi médiában és a weboldalukon. Képzelj el egy családi mesekönyv-sorozatot, ahol bepillanthattok a mesehősök valódi életébe! Ez az első ilyen mesekönyv a magyar piacon, minden tekintetben igényes és magas színvonalú kivitelezésben.


„Ahhoz, hogy a meséim a könyvben látható képekkel jelenhessenek meg, szükségem volt arra az illusztrátorra, aki szememmel látja a világot, fél szavakból is érti, amit a képeken látni szeretnék, így fonódott össze régi barátságunk Barbiáni Patríciával a munkában is. Tizenkét éve ismerkedtünk meg, és leírhatatlan türelemmel dolgozott velem azon, hogy megvalósítsa az elképzeléseimet. Büszke vagyok az emberi kapcsolataimra, a családomra, a barátaimra és a mindennapok felületes ismeretségei helyett az igazi barátságok időn és távolságon átívelő mélységében hiszek. Végtelen szenvedéllyel küzdök a szeretteimért, a céljaimért, és mindenért, ami megérinti a lelkem. Ez a könyv is éppen ezzel a szenvedéllyel, és szívem minden szeretetével készült.”


A könyv néhány napja érkezett meg a nyomdából, illetve az első kis olvasókhoz, ezzel új életre keltek a mesék, hogy megédesítsék számos család esti rituáléját. Olívia, Nonó és Beni kutya történetei bármelyik ovissal- kis iskolással megtörténhetnek, éppen ezért érezhetjük őket olyan közel magunkhoz. A könyv weboldala egyben családi blog is, és a szerző rendszeresen új, a könyvben nem olvasható meséket oszt meg, amiket a szülő könnyedén felolvashat bárhol, bármikor, akár a telefonjáról is. A blogon megtudhatod azt is, hogy mit gondol valójában a mesebeli Anya, akinek érzelem-gazdag írásai olykor lelket-korbácsoló, máskor simogató témákat érintenek.
Ismerjétek meg a családi blogot és merüljetek el Ti is Olívia, Nono és Beni kutya csodás kalandjaiban!

A szerzőt követheted Instagramon is dr._laszlo_timea néven, a könyvet padig az olivia_nono_es_benikutya név alatt megtalálhatod a Facebookon is: Olívia, Nonó és Beni kutya.