Divat

It’s all about the bag!

A Deichmann új táska kollekciójában mindenki megtalálja a kedvencét. Számos stílus, méret és szín közül válogathatunk, akár hétköznapokra keresünk táskát, akár egy elegánsabb darabbal szeretnénk feldobni az öltözékünket.

Deichmann

Az új it-darabok

Újra virágkorukat élik a shopperek! Ezek a modellek tökéletesek azon divatrajongók számára, akik szeretik, ha a táskájukban minden szükséges dolog elfér. A shopperek nem csak praktikusak, de stílusosak is, szinte minden outfithez jól passzolnak. Hasonlóan hasznos darabok a multifunkciós táskák, amelyeket többféleképpen hordhatunk. Ezek mellett a sportos hátizsákok és kézi táskák is megtalálhatóak a kínálatban, amelyeket nem csak sportoláshoz hordhatunk.

Deichmann

Ha a kisebb táskákat szeretjük, akkor is számos stílus között válogathatunk a Deichmann kínálatában. Egy kicsi backpack igazi jolly joker. Tökéletes választás hétköznapokra, de feketében akár különlegesebb alkalmakra is használható, még a lezserebb outfitet is elegánssá varázsolja. Trendik az idei szezonban a monogram táskák és a croissant bag-ek is, amelyek it-girl eleganciát kölcsönöznek megjelenésünknek.

Izgalmas textúrák

A táskák anyagát tekintve is széles választék vár a divatrajongókra, kordból készült hátizsákok, bőr és nylon táskák is találhatóak az új kollekcióban.

A nyári darabok a nature trend irányába mozdulnak. A szalma és rattan táskák kisebb és nagyobb méretben is divatosak: méretes strandtáskák, shopperek és cuki válltáskák is vannak a kínálatban – utóbbiak a különböző szín- és mozaikmintákkal különösen izgalmasak.

Deichmann

Merész színek

Az új nature trend színeiben is jellegzetes: a homok- és krémszínekben, a visszafogott zsályazöldben és különböző sárgás árnyalatokban pompázó darabok teszik teljessé az outfiteket. A púderes pasztellszínek kedvelői is örülhetnek: az orgonalila, a világos rózsaszín, a kék és a menta is helyet kapott a színpalettán.

Deichmann

Részletgazdag kivitelezés

Egyes modelleket játékos fonatok díszítik. Mindegy, hogy célirányosan bevetett díszítőelem vagy all-over-look, a tavaszi-nyári szezonban ezek teszik fel az i-re a pontot. És mivel mindez olyan szép, még többet kapunk belőle: csilingelő függők, műszőrme díszek, tollak… it’s all about the bag!

Nézd meg a teljes kollekciót a Deichmann webshopjában.

___