Divat

Itt a DESIGUAL Forradalom! 

A Desigual legújabb AW19 kollekciója tele van energiával. Olyan energiával, amely jobban alkalmazkodik a jelenlegi éghajlathoz, mint valaha. Nyárias lendület, tele fénnyel, fehér, illetve hihetetlen színű ruhadarabokkal. Átmeneti őszi darabok, földszínekben, valamint fekete vagy kontrasztos tónusok és szövetek kombinációjában, amelyek arra csábítanak minket, hogy bebugyoláljuk magunkat. Télen a kollekció punk arcával hódít, mélyebb és sötétebb színekkel, melyeket élénk részletek egészítenek ki.

Indonézia, Japán, Tibet, Hawaii, Törökország … rendkívüli helyek felé nyitják meg kapuinkat, amelyek lehetővé teszik, hogy számtalan színben láthassuk a világot. Így, ilyen élvezettel fedeztük fel a bolygónkat, mint ihletadót, több mint 30 évvel ezelőtt. Kreatív energia. Etno minták. Rengeteg kultúra ragyogó keveredése. Imádom ezeket a pulcsikat…:)

Mélyen elmerülthetünk az archívumunkban, hogy újra felfedezzük az 1984-es és a Desigual teljes DNS-ét. A kollekciót pozitív üzenetekkel töltötték fel és megújították azokat a kódokat, amelyek egyedivé tesznik a márkát. Béke-szimbólumok szív mintában. Robotok. Ez a Desigual Forradalom. Libertè, Fraternitè, Desigualitè, avagy Szabadság, Egyenlőség, Desigualitás. „Több szeretetre vágyom”… Különleges esszenciánkból életteli ruhadarabok születnek, amelyek terjesztik a pozitív energiát.

A street art és a grunge szintén úttörő erőt adnak ennek a mixnek. Egyedülálló városi és kortárs ruhák, amelyek visszarepítenek minket más időkbe és helyekre. A farmerdzsekik, a kabátok és a kötöttáruk reflektorfénybe kerülnek.

A fekete szín sokféle ruhaváltozaton keresztül központi szerepet játszik: energiát és erőt sugároz. De ez nem egyszerű fekete. Desigual fekete, rengeteg meglepő részlettel, kifinomult anyagokból és tulajdonságokkal, amelyek különlegesebbek, mint valaha – és mégis ugyanazok. A kiegészítőket is érdemes szemügyre venni, hiszen 1-1 cipő vagy táska is hűen tükrözi a brand sokszínűségét.
Én az Aréna Mall-ban megnyílt üzletben már megcsodáltam az új kollekciót, Ti már láttátok?